tromaktiko: Ελπίδα για τα αδέσποτα της Ρόδου η υποψηφιότητα της Κλειάννας Μαλαματίνα στις Δημοτικές εκλογές 2010

Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Ελπίδα για τα αδέσποτα της Ρόδου η υποψηφιότητα της Κλειάννας Μαλαματίνα στις Δημοτικές εκλογές 2010



Σαν adespoto.gr δεν υποστηρίξαμε ποτέ χρώματα και πολιτικούς. Υποστηρίξαμε όμως αξίες και ανθρώπους που αγωνίζονται καθημερινά για το καλύτερο αύριο της φιλοζωίας στην Ελλάδα.


Σαν μια τέτοια κίνηση θεωρούμε τιμή μας ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου, κ. Γιώργος Χατζημάρκος (''H Ρόδος μπροστά''), να επιλέξει ένα άτομο από την ενεργή ομάδα φιλόζωων της χώρας μας, έναν άνθρωπο δικό μας, μια κοπέλα που έχει αφιερώσει το μεγαλύτερο μέρος της έως τώρα ζωής της στη φιλοζωϊα και την αγάπη της για τα αδέσποτα, την Κλειάννα Μαλαματίνα (strayshelp.gr). Η κατάσταση που επικρατεί στο νησί της Ρόδου σχετικά με τις κακοποιήσεις, τις δηλητηριάσεις, τις στειρώσεις, τις υιοθεσίες και ό,τι αφορά στα ζώα είναι επιεικώς απαράδεκτη. Οι εκάστοτε δημοτικές αρχές δυστυχώς απ’ όσο αποδεικνύεται από την κατάσταση αυτή αφ’ ενός δεν είχαν γνώση του αντικειμένου και αφετέρου δεν μπορούσαν να προσφέρουν λύση. Η διαρκής κόντρα Δήμου, εθελοντών και Φιλοζωϊκών σωματείων θα μπορούσε να σταματήσει με την είσοδο της Κλειάννας Μαλαματίνα σε μια θέση που θα μπορεί να παρέχει ουσιαστική βοήθεια προς τα αδέσποτα ζώα. Τα πρώτα σχόλια που είχαμε από την ίδια ήταν ότι ‘’Τα ζώα δεν βλέπουν χρώματα ή κόμματα παρά μόνο αγάπη’’ και γνωρίζοντας την προσωπικά ξέρουμε ότι η ίδια δεν θα αναλωθεί σε κομματικές μικρότητες αλλά σε αυτό που ξέρει να κάνει ήδη: να φροντίζει τα αδέσποτα ζώα.

Γνωρίζοντας τον τρόπο σκέψης της και την δράση της στο χώρο της φιλοζωίας και μέσα από τα εκατοντάδες ζώα που έχει βοηθήσει της ευχόμαστε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο και όραμα που επιχειρεί.


Η ομάδα του adespoto.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!