tromaktiko: 21 αιωνας και τα Ελληνικα νησια χωρις νερο!

Κυριακή 15 Αυγούστου 2010

21 αιωνας και τα Ελληνικα νησια χωρις νερο!




Στην Ελλάδα του 21 αιώνα και τα νησιά μας ακόμα αντιμετωπίζουν χιλιάδες προβλήματα, μετά απο καταγγελία του προέδρου του νησιού Κίμωλο, βγήκε στην δημοσιότητα η αμέλεια της Κυβέρνησης η οποία συνεχίζετε εδώ και πολλά χρόνια και απο την νυν αλλά και απο την προηγούμενη κυβέρνηση για τα νησιά μας.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του νησιού από το απόγευμα της Παρασκευής το λιμάνι και η μισή χώρα της Κιμώλου δεν έχει νερό, ενώ ολόκληρο το νησί, από την Κυριακή - ανήμερα Δεκαπενταύγουστου - κινδυνεύει από λειψυδρία, και αυτό την περίοδο που το νησί φιλοξενεί περισσότερους απο 4,000 χιλιάδες επισκέπτες.

Θα θέλαμε να γυρίσουμε λίγο στο παρελθόν και να θυμιθούμε τις υποσχέσεις του Παπανδρέου και της σημερινής Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ για ανάπτυξη του τουρισμού και κονδύλια στα νησιά ώστε να αρχίσουν να λειτουργούν τα έτοιμα αλλά χωρίς προσωπικό νοσοκομεία. Τις υποσχέσεις περι ανάπτυξης και αναγέννησης της χώρας, που όμως όπως βλέπουμε δεν έγιναν ποτέ πραγματικότητα ενώ την ίδια στιγμή οι πολιτικοί μας σχεδιάζουν τις διακοπές τους οι άνθρωποι και επισκέπτες στα νησιά δεν θα έχουν νερό!

Σίγουρα οι πορείες οι διαμαρτυρίες τα μπλόγκα και οι στάσεις εργασίας τρόμαξαν μεγάλο αριθμό τουριστών με αποτέλεσμα να υπάρξει πλήγμα στον τομέα του τουρισμού, η στάση όμως της Κυβέρνησης και των αδιάφορων πολιτικών μας, τρομάζει ακόμα περισσότερο δείχνοντας μας για άλλη μια φορά το πραγματικό της πρόσωπο και επιβεβαιώνοντας τους φόβους μας ότι όλα ήταν λόγια για να συγκεντρώσουν τους ψήφους που τους χρειαζόταν και να κερδίσουν τις εκλογές καθώς λίγους μήνες αργότερα βλέπουμε οτι ξέχασαν τις υποσχέσεις τους και όχι μόνο .... αδιαφορούν κιόλας.

Το άλλο μεγάλο ερώτημα που θα έπρεπε να θέσουμε όμως είναι: που είναι τώρα οι καταγγελίες πολιτικών προσώπων οι οποίοι επανελλημένα προσπάθησαν να καταγγείλουν και να εγκληματίσουν τον αγώνα τον εργαζομένων και υπαλλήλων για την στάση τους απέναντι στην πολιτεία όταν δικαίως διαμαρτυρώταν για τα δικαιώματα τους που πολύ δύσκολα κέρδισαν; Γιατί έχουν μείνει όλοι αδιάφοροι και κανένας δεν μιλάλει γιαυτό το πληγμά το οποίο δεν είναι 100 τουρίστες στον Πειραιά αλλά 4,000 και πολύ ακόμα που πρόκειτο να έρθουν;;

Ομάδα του e-protasi
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!