tromaktiko: Αγαπητοί μου φίλοι blogο - δημιουργοί και blogo - επισκέπτες

Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

Αγαπητοί μου φίλοι blogο - δημιουργοί και blogo - επισκέπτες



Οι περισσότεροι από εσάς είστε σίγουρα νέοι ( κάτω των 40 ) και μας μάθατε εμάς τους λίγο μεγαλύτερους ( 50άρης ), να blogάρουμε και να παίρνουμε τζούρες....
 ενημέρωσης από τα διάφορα blogs σας με σημαιοφόρο της διάδοσης των blogs στην Ελλάδα το troktiko. Τώρα ξεσπάει ένας ανούσιος πόλεμος για το ποιος θα μοιάσει ή θα πάρει γρηγορότερα τους αναγνώστες από το troktiko. Λοιπόν να σας πώ ότι για κάποιους από εμάς δεν μας ενδιαφέρει ποιος είναι ή ήταν ο δημιουργός του όποιου blog ή τι κρύβεται από πίσω του και ποιοι , εμείς θα σας διαβάσουμε θα σας κρίνουμε για το περιεχόμενο και το στυλ σας και στη διάρκεια θα καταλάβουμε αν μας αρέσει η όχι η ενημέρωσή σας και που το πάτε το πράγμα. Έτσι μη κόπτεστε για τα ονόματα ( με την ευκαιρία πως και κάποιος δεν πήρε το όνομα proktiko ακόμη ) και ποιοι τα κατέχουν, ούτως ή άλλως δεν σας ξέρουμε ούτε και θέλουμε να μάθουμε τα ονόματά σας ( Δούσηδες, Τριαντ..λοι, Χατζ…νικολάηδες κ.λ.π. ) θα μασήσουμε τη τροφή που μας δίνεται και μετά τη πέψη, θα αποβάλουμε τα περιττώματα ( κοινώς σκατά ) όπως απλά γίνεται με τη φυσική τροφή.

Αφήστε το πόλεμο μεταξύ σας και προσπαθήστε να μας παρουσιάσετε τη δουλειά σας και εμείς τελικά θα σας κρίνουμε, μας κουράσατε να ψάχνουμε για αντικαταστάτη του troktikou ( έτσι γιατί μας άρεσε ) χωρίς να μας ενδιέφερε η ιδιοκτησία του ( εγώ προσωπικά μετά το θάνατο του Σωκράτη έμαθα τη σχέση του με το blog, όπως και το όνομά του, που μέχρι τότε δεν τον ήξερα καν ).
Φυσικά και πρέπει να μας ενημερώνετε αν κάποιοι επαγγελματίες του χώρου της δημοσιογραφίας προσπαθήσουν να το παίξουν ανώνυμοι, για να ξέρουμε να μην τον διαβάσουμε, διότι οι επαγγελματίες έχουν τη δουλειά τους για να προβάλουν ότι θέλουν ή τα επώνυμα blog τους, δεν χρειάζονται και την ανωνυμία που το θεωρώ δόλιο τρόπο προσέλκυσης αναγνωστών.

Θα μπορούσα να γράψω δεκάδες σελίδες περί του θέματος αλλά σταματάω εδώ και πάω για μπάνιο……..

Φιλικά ( ιδιαίτερα στους νέους και ανεξάρτητους ),
Γιάννης Κ. ( από Νέα Μάκρη )
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!