tromaktiko: Φόρεμα - Κινητό Τηλέφωνο!

Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

Φόρεμα - Κινητό Τηλέφωνο!




Τα ηλεκτρονικά που φοριούνται δεν είναι κάτι καινούργιο, αλλά το να μη φαίνεσαι τελείως ηλίθιος όταν τα φοράς είναι νεωτερισμός.
Το φόρεμα Μ δεν είναι τέλειο κυρίες μου (ή και κύριοι, ας μην κάνουμε διακρίσεις), σας το λέω εξαρχής.

Αλλά μπορεί να είναι η πρώτη φορά που μπορείτε κυριολεκτικά να φορέσετε το κινητό σας τηλέφωνο, χωρίς να γελάει όλο το δωμάτιο.

Το φόρεμα, σχεδιασμένο από την υψηλής τεχνολογίας - haute couture φίρμα CuteCircuit (=Χαριτωμένο Κύκλωμα), κρύβει στο ύφασμά του μια ενσωματωμένη κάρτα sim και κεραία.

Σε περίπτωση που λάβετε μια κλήση - και προτείνουμε τη λειτουργία δόνησης για την ειδοποίηση σ’ αυτή την περίπτωση - αυτή που το φοράει μπορεί να απαντήσει απλά σηκώνοντας το χέρι της στο αυτί της.

Σα να απαντούσατε ένα κανονικό τηλέφωνο, μόνο που οι άλλοι θα σας βλέπουν να μιλάτε στο χέρι σας.

Όμως “δε σας κάνει να φαίνεστε τελείως τρελή, όπως οι άνθρωποι με τα ακουστικά Bluetooth στο αυτί”, ισχυρίζεται η Francesca Rosella, ένα από τα μυαλά πίσω από το φόρεμα. Εντάξει, εντάξει θα συμφωνήσουμε: ίσως κάπως λιγότερο τελείως τρελή.

Το φόρεμα Μ δεν έχει οθόνη ή πληκτρολόγιο, οπότε μπορεί να προγραμματιστεί εκ των προτέρων να καλεί ένα και μοναδικό αριθμό - διαλέξτε σοφά.

Και όπως καταλαβαίνετε θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τον τρόμο του να μη ξέρετε ποιος σας καλεί, πριν σηκώσετε το προχωρημένης μόδας χέρι σας για να απαντήσετε στην κλήση, όπως γινόταν τις παλιές (καλές;) μέρες.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!