tromaktiko: Ανυπόστατες καταγγελίες για ανύπαρκτες κακοτεχνίες

Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

Ανυπόστατες καταγγελίες για ανύπαρκτες κακοτεχνίες



Η πλήρης άγνοια σε τεχνικό επίπεδο, σε συνδυασμό με την όποια κακοπροαίρετη διάθεση των όποιων «ειδημόνων» περί των τεχνικών έργων , αποτελούν το πλέον εκρηκτικό μείγμα παραπληροφόρησης των πολιτών. Για την ενημέρωση των αναγνωστών σας, σας ενημερώνουμε , ότι...
• το έργο βρίσκεται σε εξέλιξη, σε φάση δηλαδή διεκπεραίωσης και όχι ολοκλήρωσης ή παράδοσης,
• ο εργολάβος-ανάδοχος του έργου προέκυψε από Διεθνή Διαγωνισμό δίνοντας έκπτωση 46,15% μεταξύ 10 διαγωνιζομένων εταιρειών,
• η χρηματοδότηση του έργου δεν είναι από τα ταμεία του Δήμου αλλά από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων και τέλος
• οι «τρύπες» (!!!) στην ολοκαίνουργια άσφαλτο δεν είναι τίποτε άλλο παρά οι ενδεικτικές σημάνσεις των υπαρχόντων φρεατίων (αποχέτευσης, ΕΥΔΑΠ, ΔΕΗ κ.λ.π.), αναγκαίες για το δεύτερο συνεργείο του αναδόχου που σε λίγες ημέρες θα προχωρήσει στην ανύψωση τους στην νέα πλέον στάθμη της ασφάλτου!!!!

Αντιλαμβανόμαστε την διάθεση μερικών να σπιλώσουν την προσπάθεια του Δημάρχου Βύρωνα και των υπηρεσιών του Δήμου μας, ιδιαίτερα για ένα έργο εξαιρετικά σημαντικό για την πόλη μας, και που αφορά σε ασφαλτοστρώσεις οδών 42 χιλιομέτρων, σε αντικαταστάσεις αντιολισθηρών ταπήτων 6,5 χιλιομέτρων και σε ανακατασκευή πεζοδρομίων 2,5 χιλιομέτρων, όμως για άλλη μια φορά θα πέσει στο κενό!
Οι δημότες και ξέρουν και παρακολουθούν τα σημαντικά έργα που γίνονται καθ’ όλη την τετραετία στην πόλη μας και συνεχίζουν να εμπιστεύονται την δημοτική αρχή και τον Νίκο Χαρδαλιά, κόντρα στην λογική εκείνων που προσπαθούν να υπονομεύσουν τα έργα και όταν δεν τα καταφέρνουν να τα συκοφαντήσουν! Σε μια εποχή ύφεσης και δυσπραγίας ο Δήμος Βύρωνα παραμένει ένα απέραντο εργοτάξιο , με έργα ουσίας που αφορούν στην βελτίωση της καθημερινότητας όλων των δημοτών!

Τζίνα Αρβανίτη
Εκπρόσωπος Τύπου Δήμου Βύρωνα
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!