tromaktiko: Χασισόδεντρα στη καρδιά της Αθήνας

Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

Χασισόδεντρα στη καρδιά της Αθήνας



Χασισόδεντρα σε κήπο σπιτιού στην Αθήνα και στην ευρύτερη περιοχή των Bορείων προαστίων εντοπίστηκαν από περίοικους και γείτονες….και ένας εξ αυτών αναγνώστης του report24 εστέιλνε το αποκαλυπτικό ερασιτεχνικό βίντεο πους θα δείτε πιο κάτω..
Ήταν σήμερα το πρωί που εντοπίστηκαν αυτά για πολλούς περίεργα φυτά και δεν ήξεραν πώς να αντιδράσουν….Ο κήπος που περιέχει τα 5-6 κατά πάσα πιθανότατα φυτά ινδικής κάνναβης ανήκει σε ένα μικρό παλιό σπίτι που εδώ και μέρες σύμφωνα με πληροφορίες δεν διαμένει κανείς….
Άλλες φορές οι μαρτυρίες τον γειτόνων αναφέρουν ότι έβλεπαν κυρίως αλλοδαπούς μετανάστες να διαμένουν κατά καιρούς στο συγκεκριμένο σπίτι αλλά ποτέ δεν είχε ακουστεί το παραμικρό…..
Τα ερωτήματα είναι αρκετά…..
Είναι τελικά φυτά ινδικής κάνναβης…???αν όχι τότε τι είδος φυτού είναι αυτό που αναπτύχθηκε με τέτοιες θερμοκρασίες στη πόλη της Αθήνας….??? Αν ναι με τι θράσος τα φυτέψανε σε ένα σημείο που είναι γύρω γύρω σπίτια πολυκατοικίες και καταστήματα….?? Και έξω από το συγκεκριμένο σημείο παίζουν αμέριμνα μικρά παιδιά και γύρω γύρω διαμένουν οικογένειες..???? Τα συμπεράσματα δικά σας…..Το βίντεο μας το έστειλαν χωρίς να αναφέρουν συγκεκριμένα περιοχή και οδό….

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ….


http://www.report24.gr/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!