tromaktiko: Πλατεία Αττικής

Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

Πλατεία Αττικής



Αντιλαμβάνομαι απόλυτα την απελπισία των κατοίκων της πλατείας Αμερικής. Η ίδια και χειροτερη κατάσταση επικρατεί και στην πλατεία Αττικής όπου η πρόσβαση στους μόνιμους κατοίκους της Ελληνικής Μειονότητας είναι απαγορευμένη.
Κάθε βράδυ στην πλατεία στήνουν μόνιμα παραπήγματα και κοιμούνται στο γκαζόν ('οτι ΄εχει απομείνει) και στα παγκάκια πάνω απο 50 άτομα. Η μυρωδιά από τις ακαθαρσίες και τα κόπρανα που υπάρχουν σε κάθε γωνία και στις εισόδους των παρακείμενων πολυκατοικιών φτάνει σε απόσταση τριών - τεσσάρων τετραγώνων απο την πλατεία οχετό. Τα ίδια συμβαίνουν και στα μικρά γήπεδα μπάσκετ που υπάρχουν απέναντι απο το σταθμό Λαρίσης και επι της οδού Λιοσίων Ενώ καθημερινά είναι τα φαινόμενα φυλετικών ταραχών για τον έλεγχο των σημείων αυτών. Και όλα αυτά ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.
Τέλος απο την κατάσταση αυτή στην πλατεια (αλλά και τις γύρω πλατειές Αγ. Παντελεήμονα - βάθης - Βικτωρίας) φέτος εκτός απ'ο κοριούς έχουν εμφανιστεί και πλήθος κουνουπιών που μόλις σε τσιμπάνε σου δημιουργούν οίδηματα. Θα ήθελα να ευχηθώ στους συνανθρώπους της πλατείας Αμερικής κουράγιο μια και τώρα με την "εκαθάριση του κέντρου" όλοι αυτοί θα διασκορπιστούν στις περιοχές μας
Υποσχομαι σύντομα να καταφέρω να ανεβάσω και φωτο.

ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ
Διονύσιος Σπανός
Ελληνική Μειονότητα Αγ. Παντελεήμονα
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!