tromaktiko: "ErockIT" το υβριδιο ποδηλατου και μηχανης!

Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

"ErockIT" το υβριδιο ποδηλατου και μηχανης!



Ο εφευρέτης του το ονομάζει "ErockIT". Μισό ποδήλατο και μισό μηχανή! Ο ταλαντούχος εφευρέτης Stefan Gulas απο την Γερμανία αφιέρωσε 4 χρόνια έρευνας και μελέτης για να κααφέρει να δημιουργήσει με επιτυχία το "υβρίδιο" μεταξύ ποδηλάτου και μηχανής το "ErockIT", ο εφευρέτης δήλωσε:
"Είναι μηχανή αλλα τον ίδιο χρόνο είναι και ποδήλατο, λόγο του οτι η μηχανή δουλεύει σαν ποδήλατο. Τι σημαίνει αυτό, οτι θα πρέπει να κάνεις πηδάλι για να κινηθείς. Το πηδάλι λειτουργεί σαν επιταχυντής. Αυτό σημαίνει οτι δεν έχεις χεριούλια όπως οι παραδοσιακές μηχανές αλλά πηδάλι. Άρα όσο γρηγορότερα κάνετε πηδάλι τόσο γρηγορότερα πηγαίνει η μηχανή." "Η ανακάλυψη που ίσως αλλάξει τον τρόπο μεταφοράς και ταξιδιού, το "ErockIT" μπορεί να ταξιδέψει με 80 χιλιόμετρα την ώρα και την ίδια ώρα κάνοντας πηδάλι η μπαταρίες του φορτίζουν! Όλα τα υβριδικά οχήματα όπως μηχανές και αυτοκίνητα έχουν βενζινοκινητήρες και μηχανή που λειτουργεί με μπαταρία, η ξεχωριστή εφεύρεση μας όμως δεν έχει."
Οι εντυπώσεις αρκετές αν και ο κόσμος δεν ξέρει τι να πιστέψει όταν θα δει για πρώτη φορά το "ErockIT", δυστυχώς όμως το "ErockIT" κοστίζει 30 χιλιάδες ευρώ και για να το αποκτήσει κάποιος θα πρέπει να πληρώσει προκαταβολή 25 χιλιάδες ευρώ πραγματοποιώντας την παραγγελία του, ο εφευρέτης του υποστηρίζει οτι η τιμή θα πέσει όταν αυξηθεί η ζήτηση και όταν το "ErockIT" μπει σε μαζική παραγωγή, μπορεί τώρα να είναι ακριβό αλλα στο μέλλον τα παιδιά μας ίσως να μην γνωρίσουν το παραδοσιακό ποδήλατο όπως εμείς το ξέρουμε και έχουμε συνηθίσει,

Θα εκπλαγείτε απο την επιτάχυνση του!

Απολαύστε το...





http://www.e-protasi.com/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!