tromaktiko: Άλλαξε η εμφάνιση του Gmail

Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

Άλλαξε η εμφάνιση του Gmail



Η Google προχώρησε σε αλλαγές τόσο στις επαφές (Google Contacts) όσο και στο ίδιο το Gmail.

Καταρχάς οι επιλογές Mail, Contacts, και Tasks links έχουν μετακινηθεί στην πάνω αριστερή πλευρά του Gmail, ενώ η επιλογή Compose Mail πλέον είναι σε μορφή κουμπιού κι όχι link. Επίσης τώρα τα links Select All, None, Read, Unread, και Starred για επιλογή mail, βρίσκονται σε νέο κυλιόμενο μενού, αριστερά από το κουμπί Archive.

Όσον αφορά τις επαφές, πλέον μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε συντομεύσεις πληκτρολογίου και να προσθέσουμε ετικέτες (labels) όπως ακριβώς και στα mail μας. Επίσης μπορούμε να κατηγοριοποιήσουμε τις επαφές σύμφωνα με το επώνυμο, αλλά και να προσθέσουμε ετικέτες ανάλογα με το τηλέφωνο ή την ιδιότητα της επαφής μας. Τέλος μπορούμε να προσθέσουμε κι άλλα στοιχεία σε μία επαφή (όπως προσφώνηση, μεσαίο όνομα) χωρίς να αγχωθούμε για κάποιο λάθος, μιας και γίνεται αυτόματη αποθήκευση και εύκολη αναίρεση στις επαφές, ενώ οι επιλογές για εύρεση διπλοκαταχωρημένων επαφών ισχύουν ακόμα.
Δυστυχώς όσοι χρησιμοποιούν τις Google Contacts από αυτό το λινκ, δεν έχουν τις νέες δυνατότητες και πρέπει να συνδεθούν στο GMail τους.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!