tromaktiko: Εντυπώσεις αναγνώστη για το νέο iPhone 4

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Εντυπώσεις αναγνώστη για το νέο iPhone 4



Ήμουν και εγώ από τους «καμμένους» τυχερούς και παρέλαβα το νέο iPhone 4 από τη Vodafone. Πραγματικά μιλάμε για ένα εντελώς καινούργιο τηλέφωνο το οποίο έρχεται να αναταράξει τα νερά όπως έκανε και πριν 2,5 χρόνια το iPhone 3G.
Για να μην μακρηγορώ θα γράψω εν τάχη τις εντυπώσεις μου ύστερα από ένα 24ώρο συμβίωσης μαζί του. Σε σχέση με τα 3G & 3GS είναι μικρότερο (αν και στο μάτι λόγω του τετραγωνισμένου σχήματος φαίνεται μεγαλύτερο - παντόφλα). Από εκεί και πέρα η σχεδίαση του είναι σαφώς ποιοτικότερη με πολύ καλύτερη οθόνη από τα άλλα 2 (δεν βλέπεις καν τα pixel), σαφέστατα ποιο γρήγορο (οι διαφορά στην ταχύτητα με το 3GS δεν είναι και τόσο μεγάλη αλλά αυτό συμβαίνει λόγω ότι οι εφαρμογές έχουν σχεδιαστεί για το 3GS και έτσι δεν εκμεταλλεύονται πλήρως την παραπάνω ισχύ του 4). Λίγο καλύτερη η ποιότητα του ήχου, η μπαταρία του κρατάει σαφώς περισσότερο, έχει 2 κάμερες (μια 5MP με φλάς και μια μικρή στο εμπρός μέρος για videoκλήσεις). Άλλα όλα τα λεφτά είναι το Facetime το οποίο επιτρέπει τις δωρεάν videoκλήσεις μέσω WiFi (αλλά και 3G αν γίνει jailbreak) σε όλο τον κόσμο προς όλους τους κατόχους iPhone 4.
Εν κατακλείδι το iPhone 4 είναι μεν ένα καταπληκτικό ακριβό τηλέφωνο το οποίο αξίζει τα λεφτά του αλλά μόνο αν πρόκειται κάποιος να χρησιμοποιήσει το 100% των δυνατοτήτων του.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!