tromaktiko: Η Microsoft ανακοίνωσε τη διάθεση του Kinect

Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Η Microsoft ανακοίνωσε τη διάθεση του Kinect



Στις 10 Νοεμβρίου θα κάνει τελικά την εμφάνισή του το Kinect στην αγορά της Αγγλίας και της Ευρώπης, σύμφωνα με ανακοίνωση που διέρρευσε λίγο πριν την έναρξη της παρουσίασης της Microsoft στην έκθεση GamesCom.
 Κατά τη διάρκεια του event της αμερικάνικης εταιρίας θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά το νέο «περιφερειακό» στο κοινό της Ευρώπης και θα γίνουν ανακοινώσεις που θα εστιάζουν (σύμφωνα με τις πρώτες φήμες) και σε πιο σκληροπυρηνικούς τίτλους....


Παράλληλα, η Microsoft ανακοίνωσε τις πρώτες πρωινές ώρες ότι θα παρουσιάσει κατά τη διάρκεια της τρέχουσας εβδομάδας το πρώτο Windows Mobile 7 παιχνίδι, ενώ θα επιβεβαιώσει ακόμη και δύο νέους τίτλους για ηλεκτρονικούς υπολογιστές, τα Age οf Empires Online και Microsoft Flight. To Age of Empires Online είναι ένα παιχνίδι στα πρότυπα της σειράς με γραφικά καρτούν αισθητικής και η beta του είναι ήδη διαθέσιμη μέσω της σελίδας http://www.ageofempiresonline.com/. Το Flight θα είναι το νέο μέρος της σειράς Flight Simulator και μπορείτε να δείτε τις πρώτες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα του που βρίσκεται στη διεύθυνση http://www.microsoft.com/games/flight/.
To Nooz.gr βρίσκεται από το απόγευμα της Δευτέρας στην Κολωνία και μέχρι τις πρώτες μεσημεριανές ώρες θα έχει πάρει μια πρώτη γεύση από τις ανακοινώσεις της Microsoft, με τις αντίστοιχες από ΕΑ και Sony να ακολουθούν μέχρι το βράδυ. Η έκθεση ανοίγει την Τετάρτη τις πύλες της στον Τύπο και την Πέμπτη στο κοινό και το αγαπημένο σας site θα σας μεταφέρει τις σημαντικότερες εξελίξεις.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!