tromaktiko: Τώρα ... σήκωσαν ... κεφάλι!!!

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Τώρα ... σήκωσαν ... κεφάλι!!!



Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
Επιτέλους συμφώνησαν στο ΠΑΣΟΚ μετά από συζητήσεις, πιέσεις και πολλές πολλές αρνήσεις για τους υποψηφίους των εκλογών του Νοεμβρίου.
Το σίγουρο είναι ότι το κυβερνών κόμμα κατεβαίνει με την τρίτη του ομάδα, για να διασκεδάσει μετά τις εντυπώσεις της μεγάλης απώλειας των ποσοστών του σε σχέση των περσινών ποσοστών των βουλευτικών εκλογών που το έφεραν στην εξουσία.
Υπουργοί, υφυπουργίσκοι και πρωτοκλασάτα στελέχη σήκωσαν το ανάστημα τους και αρνήθηκαν με διάφορα προσχήματα να ακολουθήσουν τις επιθυμίες του Πρωθυπουργού για κάθοδο τους στις εκλογές.

Αυτός ενώ μέχρι πρότινος διαλαλούσε ότι η ομάδα θα είναι η πρώτη με τους καλύτερους, έβαλε νερό στο κρασί του και το ήπιε μονορούφι χωρίς να τολμήσει να κάνει έστω μία διαγραφή όπως έκανε τις προάλλες στους τρεις βουλευτές του που αρνήθηκαν να ψηφίσουν το μνημόνιο!!!

Οι αρνηθέντες την δεδομένη στιγμή δείχνουν το τεράστιο ανάστημα τους … το οποίο έχει να κάνει με την προσωπική τους συμφεροντολογική τακτική για το πολιτικό τους μέλλον αλλά δεν πρέπει να ξεχνούν ότι όλος ο Ελληνικός λαός θυμάται και θα θυμάται πάντα ότι συμφώνησαν και υπέγραψαν το μνημόνιο της καταδίκης του χωρίς αντιδράσεις και το χειρότερο χωρίς πολλοί από αυτούς να μπουν στον κόπο καν να το διαβάσουν!!!

Κύριοι οι πιο παλιοί από εμάς έλεγαν ότι την υπογραφή σου και … (δεν λέω το άλλο είναι γνωστό σε όλους μας) πρέπει να προσέχεις που τα βάζεις … τώρα λοιπόν πρέπει να ξέρετε όλοι σας ότι είδαμε τα κότσια σας … την ντομπροσύνη σας … αλλά το κυριότερο καταλάβαμε την βιασύνη σας να λακίσετε εγκαταλείποντας τον μεγάλο αρχηγό τον οποίο σίγουρα όταν έρθει η ώρα θα πουλήσετε (όπως τώρα) και θα του φορτώσετε και τις δικές σας ευθύνες!!!

Εμείς όμως να ξέρετε ... δεν θα σας ξεχάσουμε ποτέ!!!
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!