tromaktiko: ΠΡΟΣ ΤΗΝ κα ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΡΟΣ ΤΗΝ κα ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ



Αγαπητή κυρία Κανέλλη. Πρώτα απ όλα να πω ότι σε πάρα πολλά απ΄όσα λέτε (κυρίως ως προς τα εθνικά θέματα) με βρίσκουν σύμφωνο... και είμαι όντως οπαδός σας και χαίρομαι να σας βλεπω στα πανελ των εκπομπών και των ειδήσεων και να τα "χωνεται" όπως στον κ. Πρεντετέρη.
Σε πολλά έχετ δίκαιο και λέτε οντως τα πράγματ με το ονομά τους. Ωστόσο με αφορμή την ανάρτηση του άρθρου σας απο τον Ριζοσπάστη στο τρομακτικό με το οποίο δεν διαφωνώ πήρα το πρωτοβουλία ως ανώνυμος αναγνώστης (δηλαδή εμεις οι ανώνυμοι που δειλιάζουμε να βγούμε επώνυμα να καταγγείλουμε ή εμείς οι ανώνυμοι που για κάποιους είμαστε και λασπολόγοι δες Λαλιώτη κτλ) α σας ρωτήσω ή καλύτερα να έχω την γνωμη σας σχετικά εμ το πόθεν "αίσχος" όπως φάνηκε των πολιτικών.
Δεν θα σταθώ στον κύριο Παπανδρέου ή στον κ. Σαμαρά αλλά στην κυρία Παπαρήγα με τα 400 ευρώ κατάθεσεις. Θα ήθελα να μου το σχολιάσετε πως γίνεται υατή η γυναίκα να εμφανίζει 400 ευρώ κατθέσεις... Δεν έχει λεφτά? Δεν έχει κάνει οικονομίες όπως προσπαθεί ο καθένας μας. εκτός και αν ξόδεψε όλα τα λέφτα στις σπουδές της κόρης της.. Μμμμμ! και πάλι δεν βγαίνει εκτός και αν έκανε σπατάλες...... και πάλι δεν βγαίνει..... Παραδέιγματα πολλά .

Τα 400 ευρώ ειναι προκλητικό κυρία Κανέλλη. Να κάνουμε κριτική σε όλους τους άλλους αλλά τα στραβά των δικών μας δεν τα βλέπουμε? Ακούω για την Τηποεκδότική στην οποία το 99% ΜΕΤΟΧΟΣ ειναι το ΚΚΕ (http://politiki-gnomi.blogspot.com/2010/06/2009.html)

ΚΑΙ στο άρθρο σας είστε χείμμαρος κατα του καπιταλισμού... δεν είναι αντιφατικό?
Πιθανότατα η κυρία Παπαρήγα να έχει μόνο 400 ευρώ διοτι τα λεφτά τα πανε όλα τα μέλη στο ΚΟΜΜΑ......στους ανθρώπους όμως? στους εργάτες? στους ανεργους?

Εξηγείστε μου λοιπόν πως γίνεται η κυρία Παπαρήγα να έχει 400 ευρώ καταθέσειςς (οικονομίες) με το μσιθό που λαμβάνει και πως ενα κουνιστικό λαικο κόμμα να είναι μεγαλομέτοχος σε ανώνυμη εταιρεία...

λπίζω να μην λάβω απάντηση περί αντικουμουνισμού......
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!