tromaktiko: Καλημέρα σας κυρία Διαμαντοπούλου

Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Καλημέρα σας κυρία Διαμαντοπούλου



Η αγανάκτηση και η οργή τόσων χρόνων με ανάγκασε να φτάσω στο σημείο να γράψω να πω όλα όσα βασανίζουν σεεμένα και φαντάζομαι πολλούς συναδέρφους που είναι στην ίδια μοίρα με μένα!!!!

Έχουμε πτυχία από το 1989-1993 ,είμαστε άνθρωποι 40-45 ετών με οικογένειες και παιδία
μπήκαμε πανεπιστήμιο ξέροντας ότι μόλις τελειώσουμε υπάρχει η επετηρίδα στην οποία θα περίμενες 5-8 χρόνια και θα διοριζόσουνα, ήξερες τι σε περίμενε.

Κάποιοι σαν εσάς (Υπουργοί εννοώ )που εμείς σας εκλέγουμε, έπαιρναν τη θέση που έχετε βολευτεί εσείς τώρα, έκαναν μεταρρυθμίσεις για να αλλάξουν την παιδεία , εγώ ειδικά έχω υποστεί όλες τις μεταρρυθμίσεις και τις τρελές ιδέες που είχατε κατά καιρούς!!!!

Έφτασα 40 δουλεύω ωρομίσθια σε ολοήμερο σχολείο ,δεν έχω πληρωθεί ακόμη τον Ιούνιο 238,21ευρώ,το επίδομα άδειας το τρομερό ποσόν των 67 ευρώ (ακόμη δεν έχω αποφασίσει που θα πάω διακοπές με τόσα πολλά χρήματα!!!!)και το επίδομα απόλυσης 279 ευρώ.

Αισίως αρχίζει η νέα σχολική χρονιά και ζω πάλι στην αγωνία και την αβεβαιότητα, θα εργαστώ και φέτος σαν ωρομίσθια? Πότε θα με καλέσουν? Ως πότε πια θα πηγαίνω ημερολόγια στο γραφείο και να μετράω ώρες ανά μήνα? Ως πότε πια θα είμαι ένα νούμερο στους πίνακες που έχετε φτιάξει?

Βιογραφικό κυρίας Διαμαντοπούλου: (μία από τις παραγράφους και τις περγαμηνές της!!!)

Το 1985, μου έγινε η εξαιρετική τιμή από τον Πρωθυπουργό της Χώρας Ανδρέα Παπανδρέου, να με επιλέξει – ανάμεσα σε λίγες γυναίκες – για Νομάρχη Καστοριάς.

Στα 26 μου χρόνια θα εκπροσωπούσα την Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ σε ένα εξαιρετικά συντηρητικό νομό. Η ιδέα μου προκαλούσε δέος, αλλά η πρόκληση ήταν μεγάλη. Μπροστά μου είχα το τέλος της θεωρίας και ερχόμουν αντιμέτωπη με την πρόκληση της πράξης. Δέχθηκα – αυτό που τώρα φαντάζει σαν τρέλα. Mία κοπελίτσα 26 χρονών οδηγώντας ένα γαλάζιο Deux Cheveaux πάρκαρε μπροστά στο κτίριο της Νομαρχίας Καστοριάς,

Εμένα και τους συναδέρφους μου πότε θα γίνει η εξαιρετική τιμή να μας επιλέξετε να διοριστούμε και να ζήσουμε αξιοπρεπώς την οικογένεια και τα παιδιά μας?

Mία Mία κοπελίτσα 26 χρονών οδηγώντας ένα γαλάζιο Deux Cheveaux πάρκαρε μπροστά στο κτίριο της Νομαρχίας Καστοριάς,
Εμείς δεν είμαστε κοπελίτσα 26 χρονών ούτε αγοράκια 26 χρονών είμαστε οικογενειάρχες 40 έως 45 ετών και σπουδάσαμε ξέροντας ότι κάποια στιγμή θα διοριστούμε!!!
Όσο για την παιδεία από το κακό στο χειρότερο την πάτε όλα τα παιδία θέλουν να φύγουν στο εξωτερικό για σπουδές και να μείνουν και εκεί ,το μέλλον αυτού του τόπου το διώχνεται κυρία μου.
Τα παιδιά σας που πάνε σχολείο κυρία Υπουργέ?
Καλή σας μέρα και πάλι!!!!Για σας μια χαρά είναι η μέρα , για σας ο μήνας έχει 13!!!ο λαός πληρώνει ,τα κορόιδα .
Καλή σχολική χρονιά στα παιδία μας και καλό κουράγιο!!!

Αναγνώστρια
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!