tromaktiko: ΧΑΘΗΚΕ ΣΚΥΛΑΚΙ

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

ΧΑΘΗΚΕ ΣΚΥΛΑΚΙ



Aπό τις 07/09/ 2010 έχω χάσει το σκυλάκι μου στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων. Πρόκειται για ένα γκριφόν - κανίς χρώματος κανελί. Το σκυλάκι είναι αρσενικό, ηλικίας 13 ετών και πάσχει από καταρράκτη και φύσημα στην καρδιά. Όταν χάθηκε φορούσε κόκκινο λουράκι σώματος και δεν είχε πάνω του καμία ταυτότητα. Επίσης δεν είχε τσιπάκι αναγνώρισης.
Στην προσπάθεια μου να το βρω κόλλησα αφίσες με τη φωτογραφία του σε κτηνιατρεία, pet shop, σχολεία και σε κεντρικά σημεία στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων. Ύστερα από κάποια τηλεφωνήματα που δέχτηκα κατάφερα να φτάσω σε κάποια κυρία στο Μενίδι από την οποία και έμαθα ότι το σκυλάκι δόθηκε σε κάποια κυρία Μαρία στα Μεσόγεια (πιθανότατα όμως αυτή η πληροφορία να είναι ψευδής, εφόσον όπως διαπίστωσα η κυρία αυτή είναι ψυχικά διαταραγμένη και δεν γνωρίζει κανένα άλλο στοιχείο για την ταυτότητα της κυρίας που το πήρε).

Ύστερα από όλα αυτά καταλαβαίνετε την αγωνία και την ανησυχία μας. Για μας δεν πρόκειται για ένα απλό σκυλάκι αλλά για μέλος της οικογένειάς μας, φίλο και σύντροφο.

Αγωνιώντας για την τύχη του παρακαλώ πολύ όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει μαζί μας στα τηλέφωνα 6972245880 & 2102616310.

Προσφέρουμε μεγάλη αμοιβή σε όποιον μας βοηθήσει να το βρούμε.




     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!