Ζεστάνετε μισό ποτηράκι του κρασιού ρακί ,βάλτε μιά κουταλιά μέλι λιγη κανενα κι ένα γαρυφαλο ...ανακατέψτε το καλα...πάρτε βαθειά αναπνοή...και κατεβάστε το με τη μία..
Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε προσεχτικά τη ρακι κι έπειτα το κατεβάζουμε από την φωτιά.
Κατόπιν, ρίχνουμε μέσα ανακατεύοντας το μέλι με λίγη κανέλα και το γαρίφαλο.
Επειδή περιέχει πολύ οινόπνευμα, πρέπει να προσέξετε να μην κοχλάσει και χυθεί έξω από το σκεύος γιατί υπάρχει κίνδυνος φωτιάς.
http://melissocosmos.blogspot.com/2010/08/blog-post_7498.html