tromaktiko: ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ



Θελω να αναφερω ενα προβλημα που υπάρχει εδω και χρονια στην Δραπετσώνα και φαντάζομαι και στις περισσότερες γειτονιες της Αττικής. Το πρόβλημα εχει να κανει με τις εκκλησίες και τις καμπάνες... Δεν ειναι δυνατον να χτυπάνε καθε πρωι καποιες φορες 6.30 αλλες 7 και φυσικα αυτο επαναλαμβάνεται σχεδον ανα μισάωρο για 2-3 φορες και φυσικα το ιδιο γίνεται και το απογευμα συνήθως στις 5. Δεν το συζηταω καν οταν υπάρχει καποια μεγάλη γιορτή εκει δεν υπάρχει ησυχία ουτε για αστειο. Μενω σε σπιτι γυρω στα 50 μετρα απο την εκκλησία σε νεο διαμέρισμα με παράθυρα καινουρια αλουμινιου κλπ και οταν χτυπαει νιωθεις οτι χτυπαει μεσα στο σπιτι σου.

Δεν σέβονται την κούραση μας, τα μωρα που κοιμούνται , τον άρρωστο που υποφέρει. Ξερουμε οτι η εκκλησία ειναι εκει, αν θελουμε να παμε θα παμε δεν χρειαζεται να μας το υπενθυμίζουν καθε μερα.
Παρακαλώ οποιος γνωρίζει ΑΝ μπορει να γινει κατι για αυτο να ζητήσουμε το δικιο μας καπου ας το κανει. Εχω ακούσει οτι πρεπει η καμπάνα να εχει οριο στα ντεσιμπέλ, αν ισχυει αυτο ποσο ειναι το οριο και γενικα οποιαδήποτε πληροφορια μπορει να βοηθήσει το πρόβλημα μας.
 
ΕΝΑΣ ΑΥΠΝΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!