tromaktiko: Απάντηση σε ανάρτηση ανώνυμου σχολίου

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Απάντηση σε ανάρτηση ανώνυμου σχολίου



Με αφορμή σχόλιο ανώνυμου αναγνώστη που αναρτήθηκε στο blog σας, το οποίο αναφέρεται στην κίνηση των οχημάτων επί της οδού Ευκαλύπτων στο Μαρούσι, θα...
θέλαμε για την αποκατάσταση της αλήθειας να επισημάνουμε τα παρακάτω:
Το πρόβλημα στο οποίο αναφέρεται ο ανώνυμος κάτοικος είναι γνωστό στη Δημοτική Αρχή, η οποία και καταβάλλει συντονισμένες προσπάθειες για την επίλυσή του, όπως και έχει δεσμευθεί.
Στην κατεύθυνση αυτή, αφού πρώτα διεξήχθη, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη και τη συμμετοχή των κατοίκων και των συλλόγων της περιοχής, ουσιαστικός διάλογος, εκπονήθηκε μια ολοκληρωμένη μελέτη κυκλοφοριακών ρυθμίσεων και παρεμβάσεων για την αποσυμφόρηση της περιοχής.
Στο πλαίσιο εφαρμογής αυτής της μελέτης, βρίσκονται σε εξέλιξη έργα που σκοπό έχουν μεταξύ άλλων και την αποτροπή της κίνησης οχημάτων από άλλους Δήμους, διότι το πρόβλημα σε μεγάλο βαθμό δημιουργείται επειδή κάτοικοι όμορων περιοχών χρησιμοποιούν τη συγκεκριμένη οδό ως οδό «διαφυγής», επιβαρύνοντας την κατάσταση.
Με την ολοκλήρωση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων πιστεύουμε ότι το πρόβλημα θα επιλυθεί οριστικά και η συγκεκριμένη περιοχή και οι κάτοικοι της θα ανακουφιστούν. Ενώ και οι οδηγοί θα διευκολυνθούν κερδίζοντας χρόνο, κινούμενοι μέσω και άλλων εναλλακτικών διαδρομών.
Αναγνωρίζουμε το πρόβλημα το οποίο έχει βάθος ετών, αλλά θέλουμε οι πολίτες της περιοχής των Αναβρύτων να γνωρίζουν ότι ο Δήμος Αμαρουσίου με συγκεκριμένα έργα και παρεμβάσεις θα δώσει μόνιμη λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα.




ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τηλ. 213 – 20.38.360/364/365
Fax: 213 – 20.38.533
e-mail: press@maroussi.gr
www.maroussi.gr                                     
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!