tromaktiko: Πρωινό χωρίς εγκυμοσύνη ή έστω...υποψία κύησης δεν γίνεται!

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Πρωινό χωρίς εγκυμοσύνη ή έστω...υποψία κύησης δεν γίνεται!



Τις τελευταίες ώρες η κοινή γνώμη ενδιαφέρεται έντονα για το ενδεχόμενο να είναι έγκυος η Φαίη Σκορδά, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που νοιαζόταν και για την Ελένη Μενεγάκη! Πρωινό, δηλαδή, χωρίς εγκυμοσύνη ή έστω...υποψία εγκυμοσύνης δεν μπορεί να υπάρξει. Το ερώτημα που γεννάται τώρα, αυτό τουλάχιστο συζητάει ο κόσμος, είναι αν όλα αυτά είναι ένα επικοινωνιακό τέχνασμα ή όντως βρίσκεται σε ενδιαφέρουσα η Φαίη.


Το δεύτερο ενδεχόμενο είναι αυτό που ευχόμαστε κιόλας, αλλά εδώ πάλι προκύπτουν δύο υποερωτήματα του αρχικού προβληματισμού: Επιθυμεί το ζευγάρι το "θόρυβο" γύρω από το συγκεκριμένο ζήτημα που αναμφίβολα "πουλάει" ή όχι; Η απουσία τους από την παρουσίαση προγράμματος του Mega μας μπερδεύει ακόμη περισσότερο, αφού θα μπορούσε να ισχυριστεί κανείς ότι δεν πήγαν για να προκαλέσουν ντόρο γύρω από την πιθανή εγκυμοσύνη τους, ή για το ακριβώς αντίθετο:

Ότι απέφυγαν τα πολλά φλας και τις ερωτήσεις γιατί η Φαίη διανύει τους πρώτους μήνες της κύησής της και δεν ήθελε να ταλαιπωρηθεί! Αν συμβαίνει το δεύτερο πολύ καλά έκαναν, ενώ αν ισχύει το πρώτο είτε δεν είναι έγκυος, είτε είναι και...βρίσκονται σε φάση σταδιακής μετάδοσης της είδησης με την τελική επιβεβαίωση να τοποθετείται χρονικά - περίπου - την περίοδο έναρξης και του πρωινού τους! Αν ισχύει τώρα το τελευταίο, τότε τι να πει κανείς, είναι δικαίωμά τους και κλασσική συνταγή επιτυχίας στη σόουμπιζ...

Αφήσαμε για τελευταίο το ενδεχόμενο να μην είναι έγκυος η Φαίη και να αφήνουν αυτή τη φήμη να αιωρείται, ακριβώς για τους λόγους που περιγράψαμε και λίγο πριν. Είναι πάλι δικαίωμά τους και κανείς δεν μπορεί να επέμβει στην επικοινωνικαή τακτική που θα επιλέξουν για την προώθηση της νέας τους εκπομπής. Εμείς σε κάθε περίπτωση να ευχηθούμε..

"H εγκυμοσύνη να είναι πραγματική και με το καλό να γίνουν γονείς, γιατί και οι δύο το επιθυμούν διακαώς εδώ και πολύ καιρό"!

www.markos.tv
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!