tromaktiko: Σούπερ Λεβερκούζεν, γκολ ο Γκέκας!

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Σούπερ Λεβερκούζεν, γκολ ο Γκέκας!



Ο Γκέκας βρήκε ξανά δίχτυα και αυτή τη φορά βοήθησε την Άιντραχτ να επιρατήσει 2-0 της Νυρεμβέργης. Σε εξαιρετική κατάσταση η Λεβερκούζεν, σούπερ Μάιντς στο Μόναχο! Ανεβάζει ρυθμούς η Λεβερκούζεν, πέτυχε τη δεύτερη διαδοχική νίκη και έμεινε αήττητη για τέταρτο ματς. Η αντίπαλος του Άρη επικράτησε 4-1 εκτός έδρας της Στουτγκάρδης, δείχνοντας ικανή να πλησιάσει ακόμα περισσότερο στις πρώτες θέσεις.


Ημέρα του Γκέκα, αλλά και των εκπλήξεων στην Μπουντεσλίγκα, με την Μάιντς να συνεχίζει να... τρελαίνει κόσμο. Ο Έλληνας φορ άνοιξε το σκορ για την Άιντραχτ και βοήθησε αρκετά την ομάδα του να επικρατήσει της Νυρεμβέργης με 2-0. «Ευχαριστώ» στον Γκέκα πρέπει να πει και ο Σκίμπε, αφού πριν από το ματς βρισκόταν με την πλάτη στον τοίχο.
Εκπληκτική η Μάιντς πέτυχε το «6 στα 6» και μάλιστα μέσα στο Μόναχο επικρατώντας της Μπάγερν με 2-1. Τι και αν οι Βαυαροί συνήλθαν από το γκολ των φιλοξενούμενων και ισοφάρισαν με... αυτογκόλ, ο Σαλάι έδωσε σπουδαία νίκη στη Μάιντς.

Σε απόσταση τριών βαθμών η Ντόρτμουντ, που επικράτησε άνετα εκτός έδρας της Σαν Πάουλι με 3-1. Αντίθετα, η Σάλκε δεν μπόρεσε να παραμείνει σε τροχιά νικών, και με τον Ραούλ να τη λυτρώνει στο τέλος απέσπασε ισοπαλία 2-2 από την Γκλάντμπαχ.

www.gazzetta.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!