tromaktiko: Πορεία εργαζομένων στο Υπουργείο εργασίας.

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Πορεία εργαζομένων στο Υπουργείο εργασίας.



Το μαρτύριο των τριακοσίων εργαζομένων στην εταιρία παραγωγής ηλεκτρικών καλωδίων FULGOR καλά κρατεί. Απ ότι φαίνεται ο αγώνας θα είναι μακρύς και δύσκολος και η αγωνία των εργαζομένων για την διασφάλιση της εργασίας τους ολοένα και θα μεγαλώνει.
Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν αφού το παιχνίδι παίζεται με μυστικές διαδικασίες και αφήνοντας να διαρρέουν που και που από τους διαπραγματευτές υποτιθέμενα πλάνα.

Αλλη μια φορά που τα συμφέροντα ''ενός'' αγνοούν τα συμφέροντα πολλών εργαζομένων και έχουν φέρει αυτή την εταιρία που κατέχει τη 1η θέση στα Βαλκάνια στον τομέα της σε κατάσταση κατάρρευσης με αποτέλεσμα οι 300 εργαζόμενοι να απειλούνται να βρεθούν άνεργοι.
Επειδή έχουν ακουστεί πολλά και επειδή τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί οι εργαζόμενοι μετά από γενική συνέλευση που έκαναν κατάφεραν να οριστεί ένα τριμερές συμβούλιο στο Υπουργείο Εργασίας που πραγματοποιήθηκε σήμερα.

Με εκπροσώπηση των εργαζομένων από το σωματείο και από τα τοπικά συνδικαλιστικά όργανα καθώς και με εκπρόσωπο από την ΓΣΕΕ, με εκπροσώπηση της εταιρίας από τον πρόεδρο κ. Dapelo και τα διοικητικά στελέχη, και με μέλη του Υπουργείου εργασίας.
Για τον λόγο αυτό οι εργαζόμενοι οργάνωσαν πορεία στην οδό Πειραιώς και συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά από το Υπουργείο.



http://aggelokastro-korinthias.blogspot.com
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!