tromaktiko: Ύποπτη ... σιωπή!!!

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Ύποπτη ... σιωπή!!!



Σχολιάζει ο Γιάννης Πρεβενιός Η είδηση ….
Ποιος είδε την Αικατερίνη Πελέκη σήμερα και δεν τη φοβήθηκε. Άστραψε και βρόντηξε η σύζυγος του πρώην υπουργού, Γιώργου Βουλγαράκη, στην προανακριτική επιτροπή για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου.
Η Αικατερίνη Πελέκη φέρεται να είπε εκνευρισμένη, ότι προφανώς υπήρξε πολιτική απόφαση Καραμανλή για να γίνουν οι ιερές ανταλλαγές, την οποία και εκτέλεσαν οι κκ. Ρουσόπουλος και Αγγέλου. «Θα περίμενα από κάποιους άντρες που φοράνε παντελόνια, να βγουν και να πουν τα πράγματα με το όνομά τους. Δεν το έκαναν. Γι' αυτό σήμερα φοράω εγώ τα παντελόνια και λέω τα πράγματα με το όνομά τους», συνέχισε η κα. Πελέκη στο ίδιο ύφος.(  zougla.gr )
Ο σχολιασμός …

Πέλεκυς …. η κ. Πελέκη για τον τέως πρωθυπουργό κ. Καραμανλή με αποκορύφωμα την φράση  «Γι' αυτό σήμερα φοράω εγώ τα παντελόνια και λέω τα πράγματα με το όνομά τους.»
Η σιωπή του τέως πρωθυπουργού τόσους μήνες δεν μπορεί πλέον να συνεχιστεί από την στιγμή που η πρώην οικογενειακή του φίλη αφήνει ή μάλλον λέει καθαρά ότι γνώριζε και συνήνεσε για τα πάντα σε ότι αφορά την υπόθεση Βατοπεδίου. Δεν επιτρέπεται να ακούγονται αυτές οι φράσεις για έναν εκλεγμένο έστω και πρώην πρωθυπουργό γιατί έτσι υποβαθμίζονται τελείως η Πολιτική και οι Πολιτικοί!!!!

κ Καραμανλή μιλήστε επιτέλους και πείτε την αλήθεια. Στο κάτω κάτω το να σας ξεγέλασαν οι συνεργάτες σας ή να κάνατε εσείς προσωπικά λάθος εκτίμηση σε κάποιες αποφάσεις σας θεωρώ ότι είναι λιγότερο επώδυνο από αυτό που αφήνει η σιωπή σας να πλανάτε στον αέρα δηλ. της Ενοχής σας!!!
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!