tromaktiko: Το κόλπο με τις διαρροές!!!

Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Το κόλπο με τις διαρροές!!!



Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός

Αυτές τις μέρες οι κοντυλοφόροι και οι τηλεπαρουσιαστές της κυβέρνησης. μας βομβαρδίζουν καθημερινά με δήθεν διαρροές και πληροφορίες για τις επερχόμενες αυξήσεις σε βασικά είδη αλλά και τα καινούργια φοροεισπρακτικά μέτρα που έρχονται.
Από όλα αυτά που ακούστηκαν μεγάλη αίσθηση έκανε η εξίσωση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης με αυτό της κίνησης.

Όλη αυτή την μεθοδολογία που άπτεται στην αισχρότερη μορφή προπαγάνδας και παραπλάνησης την έχουμε ξαναβιώσει στις μέρες αυτής της Δ.Ν.τοκυβέρνησης.

Ο νοσηρός εγκέφαλος που βρίσκεται πίσω από όλο αυτό το στημένο σκηνικό σίγουρα διαθέτει γνώσεις ψυχολογίας και έχει σκαρφιστεί αυτό τον τρόπο για να περνάει πιο ανώδυνα τα σκληρά μέτρα της κυβέρνησης.

Το κόλπο είναι απλό διαρρέουν στον φιλικό του τύπο (εφημερίδες και κανάλια) μία σειρά μέτρων πολλά σε αριθμό αλλά και με μεγάλη δόση υπερβολής ως προς την σκληρότητα τους και μπολιάζουν το μυαλό του καθενός μας με απελπισία ως προς το πως θα τα καταφέρουμε να ανταπεξέλθουμε οικονομικά σε όλα αυτά.

Για κάποιο χρονικό διάστημα η κυβέρνηση σιωπά (με αυτό φαίνεται καθαρά ότι είναι στημένο) μη διαψεύδοντας αυτές τις υπερβολές και όταν έρθει η ώρα που έχει προγραμματίσει μας παρουσιάζει τα νέα μέτρα ηπιότερα και λιγότερα σε αριθμό.

Με αυτήν την παμπόνηρη μέθοδο τα νομοθετεί συνήθως εν μία νυκτί και εμείς νιώθουμε ότι μας κάνει και χάρη μια και με όλα όσα είχαν ειπωθεί πριν περιμέναμε τα χειρότερα!!!

Σίγουρα ζούμε μία περίοδο πρωτόγνωρη που είναι γεμάτη αρνητικές ανατροπές για την ποιότητα της ζωής μας και το μέλλον των παιδιών μας. Οι κυβερνώντες αφού έκλεψαν την ψήφο μας για να εκλεγούν τώρα μας λοιδορούν με τα λόγια και τις πράξεις τους και κανένας μας δεν μπορεί να γνωρίζει πλέον που μας οδηγούν μια και μέχρι τώρα τα πεπραγμένα τους είναι γεμάτα αντιφάσεις, ανακρίβειες, αναποτελεσματικότητα και το κυριότερο με την υποβάθμιση της ζωής όλων μας. Οφείλουμε πλέον να αντιδράσουμε ο καθένας ατομικά δημιουργώντας όμως ένα μεγάλο σύνολο που θα βάλει φρένο στα απεχθή σχέδια τους. Η συμμετοχή μας στις μεγάλες απεργίες που έρχονται είναι επιβεβλημένη αλλά και η τιμωρία μας στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές πρέπει να είναι σκληρή δίνοντας την απάντηση μας για όλα αυτά τα δεινά που μας φόρτωσαν το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, αποποιούμενοι των ευθυνών τους, μια και μέχρι τώρα προστατεύουν και καλύπτουν τους κλέφτες, τους μιζαδόρους και γενικά όλα τα κοράκια εγχώρια και ξένα που ξέσκισαν και ξεσκίζουν τις σάρκες της πατρίδας μας!!!

Φίλες/οι να είστε σίγουροι ότι αν δεν αντιδράσουμε και τώρα, στο άμεσο μέλλον θα βιώσουμε τα χειρότερα!!!
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!