tromaktiko: Το Πόθεν Έσχες έγινε Αίσχες

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Το Πόθεν Έσχες έγινε Αίσχες



Στο Άρθρο-Σχόλιο αυτό γράφει ο Οικονομολόγος-Δημοσιογράφος Τσιριγώτης Γιάννης
Κάθε χρόνο τα ίδια.... Ανακοίνωση για τα Οικονομικά των Πολιτικών.... Και πάντα η Βουλή τα βρίσκει όλα ρώδηνα.... Και στην διαχείρηση των λογιστικών βιβλίων των κομμάτων....
Δεν μας είπαν οι πολιτικοί το πώς αποκτήσανε τόσα περιουσιακά στοιχεία και ακίνητα, και εισοδήματα. Η ηρωνία είναι ότι δεν έχει κανένας τους αποθέματα χρυσού, στις δύσκολες στιγμές του μημονίου. Μπαίνουν στην πολιτική φτωχοί και βγαίνουν πλούσιοι. Αυτό έχει να κάνει με τις χρηματοδοτήσεις, τις κρατικές, των κομμάτων. Και τις βουλευτικές αποζημιώσεις και τους παχτωλούς μισθούς και τα μαύρα λεφτά των “κολλητών-μιζαδώρων” σε κάθε εκλογική αναμέτρηση. Αυτό δεν γίνετε στην Γερμανία, μόνο στην Ελλάδα που είναι χώρα του Μημονίου-Μπανανία.
Το ζήτημα είναι το πώς θα δικαιολογηθούν στον φτωχό λαό, που πρέπει να κάνει θησίες δήθεν για το ΔΝΤ. Αυτοί όμως αποτελούν μια ελίτ με προνόμοια νομικά και έχουν το αφορολόγητο και βέβαια και την ασυλία!
Πώς τους κοιτά ο κόσμος στα μάτια? Ξέρουν ότι δεν τους πάει ο κόσμος. Και όμως αυτοί σαν κηφίνες ρουφάνε τα λεφτά του κράτους! Ανεπάγγελτοι οι περισσότεροι.

Όσο πιο πλούσιοι τόσο υπογράφουν ανθελληνικές και προδοτικές συμβάσεις και νομοσχέδια.
Οσο πιο πλούσιοι τόσο αρπάζουν και άλλα λεφτά κάτω απο το τραπέζι...
Οσο πιο πλούσιοι τόσο δεν καταλαβαίνουν το πώς ζεί και μπορεί να ζείσει με λίγα ο λαός.... Όσο πιό πλούσιοι τόσο φυγαδεύουν τα χρήματά τους στο εξωτερικό έξω και τα έχουν μέσα σε off-shore εταιρείες και σε μυστικούς λογαριασμούς τραπεζών , σε κράτη δηλαδή φοροοάσεων....

Και κοροϊδεύουν και γελούν ... Τέτοια αναισθησία υπάρχει!
Μαυρίστε τους στις εκλογές... Μήν πάτε να ψηφίσετε! Είναι γρωθιά στο κατεστημένο και ενάντια στην ΤρόΪκα και ενάντια στην ξένη κατοχή!
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!