tromaktiko: Ακριβοπληρωμένες θεατρικές "παραστάσεις" για ηλιθίους

Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Ακριβοπληρωμένες θεατρικές "παραστάσεις" για ηλιθίους



Να είστε απολύτως σίγουροι ότι οι εξεταστικές επιτροπές θα ..."ανακαλύψουν" τους ενόχους, θα ..."εξιχνιάσουν" τα εγκλήματά τους και θα ..."στείλουν" τους δράστες αυτών πίσω απ' τα κάγκελα των ...φυλακών.!

Οποία προκλητική γελοιότης!...
Η τροπή των πραγμάτων περί των εξεταστικών της Βουλής για τα σκάνδαλα της Μονής Βατοπεδίου, της SIEMENS και των δομημένων ομολόγων, επιβεβαιώνει δυστυχώς απολύτως την απαξίωση του πολιτικού μας δυναμικού στην διαχρωματική του διάσταση κι' εξοργίζει τους πολίτες.

Με την πλειοψηφία των αδικημάτων πολιτικών προσώπων που εμπλέκονται στις υποθέσεις αυτές να έχει προ πολλού παραγραφεί, η λειτουργία των επιτροπών αυτών συνιστά εμπαιγμό και προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης.

Ειδικώς η αιφνίδια αποχώρηση της ΝΔ απ' την επιτροπή για το Βατοπέδι αποδεικνύει την περιφρόνηση των κομμάτων στην διαλεύκανση της αλήθειας κι επικυρώνει την κοινή πεποίθηση που θεωρεί το έργο "κακόγουστη παράσταση" για να ..."λιανίζουν" δια της πλαγίας οι μοσχαναθρεμμένοι εθνοπατέρες μας το Δημόσιο χρήμα δια των αμοιβών τους στις ατελείωτες ώρες των σκιαμαχιών...

Επιτέλους.! Σταματείστε τώρα αμέσως τις επαίσχυντες παραστάσεις στο θέατρο του παραλόγου.
Έχουμε πεισθεί για την ...αθωώτητα των εμπλεκομένων, αλλά και για την δική σας ...αμεροληψία.!
Π.Ν.

ΠΗΓΗ: http://gianniotis.blogspot.com/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!