tromaktiko: Σταματήστε να τρώτε το κουτόχορτο που σας ταίζουν τα ΜΜΕ (φορτηγά)

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Σταματήστε να τρώτε το κουτόχορτο που σας ταίζουν τα ΜΜΕ (φορτηγά)



Επιτέλους ας ανοίξουμε όλοι τα ματιά μας και να κοιτάμε και λίγο παραπέρα από αυτό που σερβίρουν οι δημοσιογράφοι. Κλείστε το χαζοκούτι και συζητήστε με κανέναν άνθρωπο που πραγματικά γνωρίζει.
Οι φορτηγατζήδες δεν ζητάνε να μην ανοίξει το επάγγελμα τους. Ζητάνε το 30% των χρημάτων που ήδη έχουν δώσει. Γι’ αυτούς αυτή η άδεια είναι μια μορφή επένδυσης. Οι περισσότεροι χρεώθηκαν από τράπεζες για να την αποκτήσουν. Οπότε βάλτε μέσα και τους τόκους. Αλήθεια πως θα σας φαινόταν να αγοράζατε ένα οικόπεδο για να στήσετε μια επιχείρηση και αύριο μεθαύριο το κράτος σας έλεγε ότι το οικόπεδο αυτό δεν έχει απολύτως καμία αξία ?

Πιστεύετε ( επειδή αυτό σας ταίζουν οι δημοσιογράφοι ) ότι θα πέσουν οι τιμές στις μεταφορές… αυτό είναι απλά το τυράκι, από πίσω κρύβεται η φάκα.

Ναι συμφωνώ να ανοίξει το επάγγελμα όπως εξάλλου είναι στα ανεπτυγμένα κράτη που κάποιοι έχετε ως πρότυπα, πάτε να δείτε όμως τι υποδομές και τι ακριβώς δίνουν στους φορτηγατζήδες.

Αυτοί οι άνθρωποι είναι συνέχεια στους δρόμους, κοιμούνται στου δρόμους μακρυά από οικογένεια και παιδιά και με την τιμή του πετρελαίου μπορεί και να βάζουν κανένα 60ευρω στην τσέπη.

Εσείς που δουλεύεται το 8αράκι σας, στο γραφειάκι σας, στη ζεστούλας σας, ε δεν τρέχει και τίποτα για λίγες μέρες άμα ξυπνήσετε καμιά ώρα νωρίτερα ή αν χάσετε το μεσημεριανό σας υπνάκο.

Σας λένε οι δημοσιογράφοι για ταλαιπωρία στους δρόμους, το λέτε και εσείς, θαρρείς και τα κωλύματα στους ελληνικού δρόμου είναι σπάνιο φαινόμενο. Εδώ λάστιχο σταματάει να αλλάξει ο άλλος στην άκρη και γίνεται το έλα να δεις επειδή κόβετε ταχύτητα μη τυχόν και χάσετε το υπερθέαμα.

Και κάτι τελευταίο γι’ αυτά που σας πασάρουν. Σας δείχνουν τους « τίμιους» φορτηγατζήδες που θέλουν να δουλέψουν και δεν τους αφήνουν και τους σπάνε τα φορτηγά… Έτσι για να μαθαίνετε τα πράγματα αυτοί οι τίμιου που δεν θέλουν να σας ταλαιπωρούν είναι τα Ι.Χ φορτηγά που κουβαλάνε παράνομα. Δηλ πρέπει να κουβαλάνε βαμβάκι και κουβαλάνε ότι κάτσει για να βγάλουν το κατιτίς τους.
 
ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!