tromaktiko: ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΛΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ - ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΛΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ - ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ



Η ερώτηση μου ή η απορία μου προς τον δήμαρχο Λαμίας και τους "αυλικούς" του είναι: Δεν έχετε ιντερνετ? Δεν έχετε ποτέ επισκεφτεί το τρομακτικο?
Κύριε δήμαρχε Κοτρωνία σε όσα έχουν γραφτεί εδω μέσα και όχι μονο δεν σας έχει κινήσει το ενδιαφέρον να απαντήσετε επισήμως?
1. Έχετε δώσει ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ παράταση χρόνου για την μη εφαρμογή του καπνίσματος στις καφετέριες  ΝΑΙ Ή ΟΧΙ? Αν οχι που είναι η δημοτική αστυνομία να ελέγξει? Ισχύει οτι τους είπατε οτι μέχρι το τελος Σεπτέμβριου θα υπάρχει περίοδο χάριτος? Από που αντλήσατε αυτο το ΘΡΑΣΣΟΣ να το πράξετε? Θεωρείτε τον εαυτό σας υπεράνω του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ?
2. Θα μας πειτε τελικά τι κερδίζει η Λαμία απο την μεταφορά του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ? Τι σχέση έχει ΠΡΩΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ (που καταγγελετε για παραβάσεις) και ΤΟΠΙΙΚΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (?) με την μεταφορά του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ στη Λαμία?
3. Που οφείλεται η ΜΗ ΑΝΕΓΕΡΣΣΗ του ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ? Μήπως στην έλλειψη πλάνου για την οικονομική διάχειριση του κολυμβητηρίου που σας είχε ζητηθεί αλλά ποτε δεν παρουσιάσατε??
4. Χάθηκαν ή όχι κονδύλια απο την ΕΕ για την Πανελληνια Έκθεση Λαμίας λόγω "ασχετοσσύνης" και αδιαφορίας των εμπλεκομένων στο να καταθέσουν φακέλους?
ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΘΕΙΞΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ? ΖΕΙΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ Ή ΣΕ ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΕ ΚΟΤΡΩΝΙΑ?


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!