tromaktiko: Το Chrome 7 θα είναι 60 Φορές πιο γρήγορο από την τρέχουσα έκδοση

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Το Chrome 7 θα είναι 60 Φορές πιο γρήγορο από την τρέχουσα έκδοση




To Google έβγαλε μια νέα έκδοση του Chrome 6 και κάνει τολμηρές δηλώσεις για τις επιδόσεις της επόμενης έκδοσης του περιηγητή της.
Η τελευταία ανανέωση του Chrome που έρχεται δύο εβδομάδες μετά την έκδοση 6 διορθώνει 10 προβλήματα ασφαλείας, με ένα από αυτά να είναι κρίσιμο.

Το κρίσιμο πρόβλημα αφορά την έκδοση για το MAC, αλλά η εταιρεία δεν ανακοίνωσε λεπτομέρειες του ελαττώματος, λέγοντας ότι θα το κρατήσει μυστικό μέχρι η πλειοψηφία των χρηστών να αναβαθμιστεί.

Το Google πλήρωσε 4000 δολάρια σε ανιχνευτές ελαττωμάτων που το βρήκαν .

Στο μεταξύ η εταιρεία έχει επίσης εκδώσει λεπτομέρειες για την επόμενη έκδοση Chrome 7 με επιδόσεις γραφικών που βασίζονται σε επιτάχυνση με την χρήση της GPU (κάρτας γραφικών).

Ο χρονισμός του Google blog μπορεί εσκεμμένα να προσπαθεί να διαταράξει την έκδοση του Microsoft ΙΕ9 , αλλά οι αριθμοί που δημοσιεύτηκαν είναι εντυπωσιακοί, με υψηλό ρυθμό κάδρων σε πολλές δοκιμές.

Σύμφωνα με τον μηχανικό λογισμικού James Robinson , αυτά τα πρώτα στοιχεία δείχνουν 60 φορές βελτίωση ταχύτητας, στην τρέχουσα έκδοση του Chrome.

“ΜΕ τους γρήγορους κύκλους εκδόσεων του Chrome αναμένουμε ότι θα μπορέσουμε να δώσουμε τις βελτιώσεις αυτές στους χρήστες γρήγορα και να προσθέσουμε και νέες με τον χρόνο.”
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!