tromaktiko: Σήμερα έγιναν μαζικοί ψεκασμοί πάνω από όλo το νομό Σερρών

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Σήμερα έγιναν μαζικοί ψεκασμοί πάνω από όλo το νομό Σερρών



Έχω διαβάσει για το φαινόμενο Chemtrails εδώ και χρόνια και αποφάσισα να το παρακολουθήσω προσέχοντας τον ουρανό.

Λοιπόν στο νομό Σερρών έχει να παρατηρηθεί από τις αρχές καλοκαιριού εκτός και αν οι ψεκασμοί έγιναv τα βράδια . Σήμερα Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010 κατά τις 8 π.μ κοιτάζοντας τον ουρανό της πόλης των Σερρών παρατήρησα να είναι σκεπασμένος με ένα πλέγμα άσπρου καπνού σαν αυτόν που αφήνουν τα αεροπλάνα Οι γραμμές δεν εξαφανίζονταν αλλά απλώνονταν και ενώνονταν με τις άλλες γραμμές του πλέγματος και μέχρι το μεσημέρι σχηματίστηκε ένα είδους καταχνιάς πάνω στο ουρανό η οποία παραμένει μέχρι και τώρα σε μικρό όμως βαθμό. Σερφάροντας στην ιστοσελίδα http://www.rdrinfo.net/
 (Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα δίνει πολλές πληροφορίες σχετικά με το είδος του αεροσκάφους, το υψόμετρο, το δρομολόγιό του ,τον τύπο το εργοστάσιο κατασκευής κ.α.) και σε δείχνει σε πραγματικό χρόνο όλες τις πτήσεις των αεροσκαφών στην Ελλάδα, διαπίστωσα ότι τα σκάφη που ψέκαζαν 2 στο αριθμό δεν είχαν να προβάλουν κανένα στοιχείο παρά μόνο το ύψος της πτήσης τους.
Σας επισυνάπτω και μερικές φωτογραφίες για δημοσίευση αλλά και την ιστοσελίδα http://www.rdrinfo.net που ίσως φανεί χρήσιμη σε κάποιους που ασχολούνται με το φαινόμενο Chemtrails.
Φιλικά ένας αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!