tromaktiko: Απολύσεις στην Olympic Handling

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Απολύσεις στην Olympic Handling




Ένα μόλις χρόνο απο την λειτουργία της νέας εταιρείας επίγειας εξυπηρέτησης υπό την σκέπη της MIG κ οι απολύσεις δίνουν και παίρνουν.
Εδώ και πολύ καιρό έχουν αρχίσει απολύσεις στην Olympic Handling και καθημερινά ενώ οι υπάλληλοι προσέρχονται για εργασία καλούνται μετά απο λίγη ώρα για να παραλάβουν την απόλυση τους.
Η δικαιολογία που δίνουν σε ΟΛΟΥΣ είναι ότι η απόλυση τους είναι ΤΥΧΑΙΑ!!!! (εμείς πάλι δεν νομίζουμε).
Πηγαίνουμε στην δουλειά και δεν ξέρουμε τι ώρα θα μας ειδοποιήσουν να ανέβουμε στα ανώτερα κλιμάκια για να πάρουμε την λυπητερή.
Τα περσινά μεγάλα λόγια ΟΛΩΝ των διευθυντών ήταν πολύ παχιά και με τις φετεινές ζέστες φαίνεται ότι ξεφούσκωσαν. (βλ. Μακεδονικές Αερογραμμές, παραχώρηση πτήσης προς Κων/πολη στον αντίπαλο κ.α.)
Απολύονται άνθρωποι που έχουν λίγα χρόνια να βγουν στην σύνταξη και είναι πραγματικά ΝΤΡΟΠΗ. Πρόσφατα μάλιστα έγινε γνωστό ότι σε περιφερειακό σταθμό εργάτης που απολύθηκε πριν περίπου 1 μήνα, απεβίωσε απο την καρδιά του (ΤΥΧΑΙΟ? ΟΧΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ).
Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ δίδαξε πως μπορεί κάποιος υπάλληλος να αγαπήσει την δουλειά του και να την πονέσει. Η OLYMPIC AIR - HANDLING ήρθε να επιβεβαιώσει την ρήση πώς "όπου λαλούν πολλοί κοκκόροι αργεί να ξημερώσει".Η νέα αυτή εταιρεία σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν συγγενεύει με την παλιά εταιρεία, παρά μόνο στους κύκλους (όπου κ αυτοί σε μερικές περιπτώσεις έχουν τοποθετηθεί ανάποδα!!!)
Νεόκοποι κύριοι, που όπως φαίνεται θα κλείσετε την εταιρεία, θα έπρεπε να ξεκινήσετε απο τους ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ που έχετε και όχι απο τους μεροκαματιάρηδες υπαλλήλους σας.

Υπάλληλος της ΟΑ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!