tromaktiko: Σκέψεις γύρω από το video των παιδιών της σελίδας antirisis.wordpress.com

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Σκέψεις γύρω από το video των παιδιών της σελίδας antirisis.wordpress.com



Οι νέοι δεν έχουν καμία ευθύνη στις κλοπές των "γονέων" τους. Η μόνη ευθύνη που θα μπορούσε να καταλογίσει κάποιος στους νέους είναι η αδιαφορία τους...
Αλλά και πάλι δεν μπορείς να καταλογίσεις ευθύνες σε νέους που θέλουν να απολαύσουν τη ζωή και τα νιάτα τους και να τουςλες ότι αυτοί είναι οι θεματοφύλακες της κοινωνίας και της πολιτείας.

Ένας ηγέτης που να εμπνέει δεν υπάρχει πια. Η βια δεν βγάζει πουθενά. Η πτώχευση είναι προ των πυλών. Η λύση είναι μια... Αποχή από τις κάλπες, απαξίωση της πολιτικής ζωής και δημιουργία ενός πολιτικού χώρου (που θα λειτουργήσει σαν μεσάζωντας) που να δώσει την πολιτική και οικονομική διαχείρηση της χώρας σε κάποια άλλη χώρα, όχι απαραίτητα ευρωπαϊκή. Αφού τους έχουμε τους 300 απλά για να τους βλέπουμε, να μας κλέβουν και να γελάνε στα μούτρα μας. Δεν παίρνουν και δεν θα παίρνουν για πολλά χρόνια ακόμα αποφάσεις. Αποφάσεις πια παίρνει το ΔΝΤ, οι ευρωπαϊκές και οι αμερικάνικες τράπεζες. Ίσως λοιπόν πριν μας ξεπουλήσουν αυτοί (οι πολιτικοί μας) και μας το πουλήσουν και σαν επιτυχία (γίνουν και ήρωες) να ξεπουληθούμε μόνοι μας π.χ. στους Κινέζους (που αγαπούν και σέβονται και τον ελληνικό πολιτισμό) που αυτή τη χρονική στιγμή η ανάπτυξή τους είναι η μεγαλύτερη σε παγκόσμιο επίπεδο και τα 300.000.000.000 ευρώ που είναι το χρέος μας για αυτούς είναι τα καθαρά έσοδα ενός έτους και μόνο. Ας δώσουμε όλα τα λιμάνια μας στους Κινέζους και ας τους ζητήσουμε απλά μια χάρη. Να βάλουν φυλακή όσους πολιτικούς έχουν διατελέσει στελέχη κυβέρνησης από το 1990 και έπειτα. Να τους δεσμέυσουν τις περιουσίες αυτών και μιας ακόμη γενιάς τους (παιδιών του) και να τους κλείσουν φυλακή. Ότι κέρδη βγάλουν από αυτούς τους κλέφτες ας τα πάρουν ως μπόνους. Εμείς δυστυχώς αδυνατούμε να κάνουμε κάτι τέτοιο και και οι δανειστές μας απ'ότι φαίνεται αδυνατούν το ίδιο.

Ας αναλάβει κάποιος να κάνει πράξη τα παραπάνω. Μπορεί έτσι να δώσουμε ένα μέρος από τα κυριαρχικά μας δικαιώματα αλλά τουλάχιστον δεν θα μας τα ξεπουλήσουν όλα αυτοί που τους ψηφίζαμε για να μας καταστρέψουν. Με αυτό τον τρόπο και ηθικά ικανοποιημένος θα μείνει ο ελληνικός λαός και θα ξαναπάρει πίσω τη ζωή του, τη ζωή που του έκλεψαν.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!