tromaktiko: Η χορογράφος της Angelina Jolie στο show του Σάκη - Αννας

Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Η χορογράφος της Angelina Jolie στο show του Σάκη - Αννας



Η διάσημη και πιο γνωστή χορογράφος αυτή τη στιγμή στον κόσμο, Marguerite Derricks, θα είναι η χορογράφος του Σάκη Ρουβά και της Αννας Βίσση στο σόου-υπερπαραγωγή που ετοιμάζουν και θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Οκτωβρίου στο «Αθηνών Αρένα».

Μετά από 15 ολόκληρα χρόνια οι δύο καλλιτέχνες θα ενώσουν και πάλι τις δυνάμεις τους, σε ένα πρόγραμμα, που σύμφωνα με όσους συμμετέχουν στις προετοιμασίες, δεν έχει παρουσιαστεί ποτέ ξανά στις νυχτερινές πίστες της Αθήνας. Τουλάχιστον 100 χορευτές, σκηνικά στα οποία θα χρησιμοποιηθεί η τελευταία λέξη της τεχνολογίας, υπερσύγχρονος φωτισμός και μία άκρως πρωτότυπη χωροταξική διάταξη, ούτως ώστε και το κοινό να συμμετέχει ενεργά στο σόου, είναι τα χαρακτηριστικά του προγράμματος που ξεκινά στα μέσα Οκτώβρη.
Ετσι για αυτό το υπερθέαμα, Σάκης Ρουβάς και Αννα Βίσση, επέλεξαν την καλύτερη χορογράφο στον κόσμο,την Marguerite Derricks, η οποία είναι η μοναδική που έχει τιμηθεί με τρία συνεχόμενα Emmy Awards και πολλά άλλα βραβεία και έχει χορογραφήσει σε δεκάδες τανίες όπως το Fame, Spiderman, Mr. and Mrs. Smith, Meet the Fockers, Batman, Striptease, σε τηλεοπτικά show όπως το, Dancing with the stars και τα 81α βραβεία Οscar.
http://www.loveradio.gr/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!