tromaktiko: Ο ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Ο ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ



Σχετικά με τη γνωστή στατιστική αλχημεία για τους μισθούς και τα χρέη στις ΔΕΚΟ που αναπαράγεται από την Ναυτεμπορική(γνωστών συμφερόντων), ίδια που αναπαρήγαγαν στα γνωστά κανάλια οι γνωστοί τηλεπαραθυράτοι παπαγάλοι (που αμείβονται με 1400 ευρώ ημερησίως!-παρακαλώ)επισημαίνω τα εξής:

α) οι μισθοί των 40000ευρώ που αναφέρονται είναι οι μέσοι όροι- όποιοι ξέρουν έστω, λίγο στατιστική γνωρίζουν ότι δεν ανακατεύουμε τις 300.000 ευρώ που παίρνει ο διορισμένος από την κυβέρνηση γενικός διευθυντής και διάφοροι άλλοι μεγαλόσχημοι διευθυντάδες, προμηθευτές, εργολάβοι, με τα 1300 ευρώ που παίρνουν οι χιλιάδες των εργαζόμενων- εκτός και αν θέλουμε να δημιουργήσουμε εντυπώσεις,

β) οι 40000 ευρώ κατά μέσο όρο (ξανατονίζουμε!) που τολμάνε να παίρνουν στις ΔΕΚΟ είναι μικτές αποδοχές-πράγμα που δεν αναφέρει η γνωστή κυβερνητική προπαγάνδα,

γ) Οι 40000 περιλαμβάνουν υπερωρίες, αργίες, υπερεργασίες κλπ,

δ) Αυτοί οι κυβερνητικοί γκαιμπελιστές και οι παπαγάλοι τους δεν είχαν το σθένος να αφαιρέσουν ούτε τις περικοπές μισθών τουλάχιστον κατά 10% που επέβαλε η κυβέρνηση της ΕΕ-ΔΝΤ-Κεφαλαίου.

Μετά από όλα αυτά, τι είναι αυτό που πραγματικά μένει για τους χιλιάδες εργαζόμενους στις ΔΕΚΟ; 1200-1300 καθαρά με 20-30 χρόνια προυπηρεσία, μέ ήδη 2 χρόνια παγωμένους τους μισθούς και με πρόβλεψη παγώματος για τα επόμενα 3, τουλάχιστον, και με επίσημο πληθωρισμό 6%.

Είναι φανερό, που στοχεύει η προπαγάνδα τους. Να προχωρήσουν στο προαποφασισμένο πετσόκομα μισθών για να ξεπουληθούν, τα πάντα, στους ιδιώτες με φθηνούς εργαζόμενους και με στόχο την μεγαλύτερη κερδοφορία.

Τώρα, αν υπάρχουν κάποια "ταξικά κοθώνια" που πιστεύουν ότι αντί οι εργαζόμενοι να παίρνουν όλοι τουλάχιστον 1200-1300 καθαρά, πρέπει αντίθετα, να παίρνουν 592 μικτά για να σωθεί η οικονομία όπως λεει Κυβέρνηση, ΣΕΒ, ΔΝΤ, ΕΕ και οι χρυσοπληρωμένοι παπαγάλοι τους, Ε! τι να πούμε, απλώς επιβεβαιώνουν το ρόλο που τους επιφυλάσσουν, αυτόν του μόνιμου θύματος. Ευτυχώς υπάρχουν πολλοί που από εμας που καταλαβαίνουμε!



Ο ΝΟΗΜΩΝ ΝΟΥΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!