tromaktiko: Απορημένος άρρωστος

Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Απορημένος άρρωστος



Είμαι μαγαζάτορας, τον περασμένο Αύγουστο πονούσε το δεξί μου γόνατο και πήγα στον ορθοπεδικό του ΤΕΒΕ Έδεσσας κ. Ρ. Βασίλη. Μου εξέτασε το γόνατο και μου είπε ότι έχει μεγάλη ζημία και θα χρειαστεί να κάνω Μαγνητική τομογραφία.
Την έκανα και την πήγα στον Γιατρό. Μου είπε ότι στα γόνατα μου έχουν σπάσει οι μηνίσκοι και οι σύνδεσμοι χιαστοί και ότι χρειάζεται επείγοντος να χειρουργηθώ.


Για να δικαιολογήσω τα έξοδα μου , μου πρότεινε να κάνω δήλωση στο ΤΕΒΕ ότι έπαθα ατύχημα στο μαγαζί μου και αυτός θα μου δικαιολογούσε 4 μήνες άδεια και θα τον πλήρωνα με τα χρήματα εκείνα. Συμφώνησα, και του είπα να κανονίσει να κάνω εισαγωγή στην κλινική ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ που είναι και υπεύθυνος εκεί. Μου είπε ότι είναι μεγάλο χειρουργείο , και φοβάται να το κάνει εκεί για να μην μολυνθεί και πρέπει να γίνει στην Θεσσαλονίκη σε οργανωμένη κλινική. Έτσι και έγινε.

Προ 15 ημέρες πήρα την τοπική εφημερίδα Εδεσσαϊκή και είδα ολοσέλιδη διαφήμιση της κλινικής ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ. Στην αρχή απόρησα και νόμισα ότι πρόκειται για παράρτημα του Διαβαλκανικού κέντρου, ειδικά όταν βλέπεις καμιά 30αρια τμήματα και με περίεργες ειδικότητες όπως ΜΕΘ , ΜΑΦ ΑΝΑΝΗΝΗΨΗ, ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ, ΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ .

Σαν να μην έφτανε αυτό προ μιας εβδομάδας ο βομβαρδισμός της διαφήμισης συνεχίστηκε. Πήρα από την είσοδο της πολυκατοικίας μου βιβλίο διαφημιστικό 50 σελίδων με πανάκριβο χαρτί έγχρωμο που εκθειάζει τις παροχές και τα τμήματα και τα εργαστήρια της κλινικής.

Προχθές πήγα στον κ. Ρ. να εξετάσει το γόνατο μου και μαζί πήρα και τα 2 φύλλα της Εδεσσαϊκής και το διαφημιστικό βιβλίο που βρήκα στην πολυκατοικία μου, και του παραπονέθηκα ότι άδικα με χειρούργησε στην Θεσσαλονίκη και ταλαιπωρήθηκα εγώ και οι συγγενείς μου ενώ υπάρχει τόσο οργανωμένη και σύγχρονη κλινική εδώ στην Έδεσσα.

Μου απάντησε ακριβώς : ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο Μ. (κύριος μέτοχος) είναι μπούρδες και το 90% των γραφόμενων είναι ψέματα.

Με πήρε από το χέρι έξω από το ιατρείο του και μου έδειξε ένα περίπτερο, πήγαμε και ρωτά τον περιπτερά τι έπαθε η νύφη του και το νεογέννητο που γέννησε στην κλινική τον μήνα Αύγουστο. Έπαθαν σηψαιμία και ακόμα δεν διέφυγαν τον θάνατο. Κατάλαβες μου λέει .

Ποιος είναι υπεύθυνος να ελέγξει το κ. Μ. για τα ψέματα και τις ανακρίβειες που γράφει? Ποιος άλλος από τον νομίατρο του νομού που είναι ο αφανής μεγαλομέτοχος της κλινικής (τα αρπάζει από παντού) κανείς δεν μπορεί να ελέγξει το πόθεν έσχες αυτού?

Ακόμα ο Κ. είναι νομίατρος Πέλλας τον ρώτησα. Ναι μου είπε τον ξέρεις? Και φυσικά τον γνωρίζω και από την καλή και από την ανάποδη .Μου έφαγε τα πάντα για να μου δώσει άδεια καλής λειτουργίας για το μαγαζί μου και ακόμη τον ταΐζω τσάμπα επί 20 χρόνια με την αλητοπαρέα του. (Κ. Δ. ΝΟΜΙΑΤΡΟΣ ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ επί μια 20αιτια και, αμετακίνητος διαθέτει 73 ακίνητα ανά την Ελλάδα )

Ποιος άλλος είναι υπεύθυνος ; Ο ιατρικός σύλλογος ; Δεν νομίζω , οι κύριοι Πρόεδρος και γραμματέας του συλλόγου ( Κ. Στυλιανος και Μ. Θωμας) απολαμβάνουν τις δίδυμες βίλλες τους ενώ η παραπληροφόρηση του κόσμου χτυπάει κόκκινο. Ο μεν πρώτος δηλώνει νέος συμβασιούχος γιατρός του ΙΚΑ ο δε δεύτερος γιατρός του ΕΣΥ και χειρούργει σε ιδιωτικές κλινικές ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ.Τυχαίο ?

Που είσαι Υπουργέ υγείας κ Λοβέρδο ,Υπουργέ οικονομικών κ Παπακωνσταντίνου που κυνηγάς τους μεροκαματιάρηδες αν κόβουν αποδείξεις και εδώ υπάρχουν δίδυμες βίλλες με τα λεφτά του κράτους. Έλεος. Κάντε κάτι, μπορεί να μην υπάρχουν λεφτά αλλά μας αξίζει να πεθάνουμε με αξιοπρέπεια και όχι για να πλουτίσουν οι κλίκες των φονιάδων μας.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!