tromaktiko: ΓΙΝΕ Η ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

ΓΙΝΕ Η ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ



1.Κλασικός ελληναρας, δημοσιος υπαλληλος, φωναζει μια ζωη για το μισθο του και αναθεμα αν αξιζει εστω και 1 cent απο αυτα που παιρνει.

2.Κλασικος ελληναρας, ιδιωτικος υπαλληλος, φωναζει για το "κεφαλαιο" που του πινει το αιμα αλλα για να κατεβει σε μια πορεια ουτε λογος.
3.Κλασικος ελληναρας που του φταινε ολα, ενω εκεινος ειναι σωστος παντου.
4.Κλασικος ελληναρας που οπου βρεθει και οπου σταθει φωναζει με παθος οτι το κρατος και η κυβερνηση τον κλεβει, ομως 1 μερα καθε 4 χρονια τα ξεχναει ολα, ξεθαβει τη χρωματισμενη σημαιουλα του απο το μπαουλο και δινει το παρον στον αγωνα του κομματος του.
5.Κλασικος ελληναρας, διαμαρτυρεται για τα πανακριβα προιοντα και τις τιμες.Μαλλον δεν περναει απο το μυαλο του να σαμποταρει τις εταιρειες που τον κλεβουν.
6.Κλασικος ελληναρας εχει στο μυαλο του οτι οι τραπεζες τον κλεβουν.Η σκεψη να μην βγαλει πιστωτικη καρτα, να μην παρει εορτοδανειο-διακοποδανειο και στεγαστικο 200.000 ευρω ειναι πολυ μεγαλη για να περασει απο το μυαλο του.
7.Κλασικος ελληναρας βριζει τους δημοσιους υπαλληλους, τη στιγμη που αν του εδιναν την ευκαιρια να μπει στο δημοσιο θα το εκανε διχως σκεψη.
8.Κλασικος ελληναρας, φωναζει για την πλυση εγκεφαλου που του κανουν τα μμε.Προφανως η τηλεοραση του δεν εχει κουμπακι off.
9.Κλασικος ελληναρας, φωναζει οτι οι αγωνες ειναι στημενοι οτι οι διαιτητες τα παιρνουν οτι ο οπαπ τον κλεβει, αλλα το στοιχημα ειναι στοιχημα, θα παιξει ο κοσμος να χαλασει.
10.Κλασικος ελληναρας, συνεχιζει να βγαζει κυβερνηση ειτε το ΠΑΣΟΚ ειτε την ΝΔ, παρολο που τοσα χρονια του λενε ξεκαθαρα, οτι κυριε κλασικε μαλ... ελληνα, ειμαι εδω για να σε κλεβω οσο εσυ θα δουλευεις για 'μενα...
ΓΙΝΕ Η ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...Κλασικέ ελληνάραΓ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!