tromaktiko: Λίγη τσίπα … νάχαν!!!

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Λίγη τσίπα … νάχαν!!!



Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός

Διαβάσαμε τις προτάσεις του κ. Προβόπουλου ο οποίος χωρίς ίχνος τσίπας συμφωνεί με το γνωστό Παγκάλιο τροπάριο “Μαζί τα φάγαμε” και κάνει μάλιστα και προτάσεις του τύπου να κλείσουν τα ΚΑΠΗ να μη πληρώνονται τα μεταφορικά των μαθητών στα σχολεία κ.α.
K. διοικητά ξέρω ότι πρέπει να υπερασπιστείτε τους πραγματικά υπεύθυνους για την σοβαρή μας κατάσταση μια και χωρίς αντίρρηση δεχτήκατε να επιδοτήσουν τις κερδοφόρες τράπεζες με 28 δις!... όπως επίσης πρέπει να υπερασπιστείτε και τους δανειστές μας για να πάρουν πίσω τα λεφτά τους! Κάντε το όμως σιωπηρά με τους κυβερνώντες που σας διατηρούν στην θέση σας επειδή τους εξυπηρετείτε!... και μη βγαίνετε δημόσια να καταλογίζεται ευθύνες και να κάνετε και υποδείξεις γιατί θεωρώ ότι είστε ο τελευταίος που θα έπρεπε να το κάνει μια και όταν ξέρατε την πραγματική κατάσταση της οικονομίας πριν τις εκλογές του 2009 την κρατήσατε μυστική από όλους μας και δώσατε το δικαίωμα στο μεν κ. Καραμανλή να παρουσιάζει μικρότερα τα μεγέθη του ελλείμματος και στο μεν κ. Παπανδρέου να μας παραμυθιάζει με το γνωστό προεκλογικό του σύνθημα “Λεφτά υπάρχουν.”

Σιωπήστε λοιπόν γιατί εκτός από υπάλληλο του δικομματισμού και των ΔουΝουΤάδων όλοι οι Έλληνες σας θεωρούμε συνυπεύθυνο για τα τεκταινόμενα που άλλαξα την ζωή μας προς το χειρότερο. Είμαι σίγουρος δε ότι όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου που κάποιοι θα πληρώσουν για όλα αυτά το όνομα σας θα φιγουράρει στις πρώτες θέσεις!!!

Υποσημείωση:
Αν θέλετε να βοηθήσετε πραγματικά, δεχτείτε να σας περικόψουν λίγα από τα προνόμια που έχετε και τον πολύ παχυλό μισθό που παίρνετε!!!
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!