tromaktiko: Σχόλια αναγνωστών για τον Θ.Πάγκαλο και τις δηλώσεις

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Σχόλια αναγνωστών για τον Θ.Πάγκαλο και τις δηλώσεις



Είναι αλήθεια ότι ο κ. Πάγκαλος χαρακτήρισε τις Ενοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας ως τα λιγότερα παραγωγικά στοιχεία της χώρας?? Είναι λόγια έλληνα αντιπροέδρου της κυβέρνησης?? Μήπως ήρθε η ώρα ο άνθρωπος να εξεταστεί από κάποια υγειονομική επιτροπή για να γνωμοδοτήσει αν έχει την πνευματική ικανότητα έστω για κατώτερος δημόσιος υπάλληλο?
Κύριε πρωθυπουργέ δεν σας προβληματίζει κθόλου το θέμα? Δεν έληξε ακόμη η περίοδος που τον! βάλατε Αντιπρόεδρο για να μην σας δημιουργεί προβλήματα? Μήπως δημιουργεί προβλήματα πλέον και από μέσα?? Κύριοι Αρχηγοί του ΓΕΕΘΑ και των Γενικών Επιτελείων και πάλι γαργάρα????

Αναγνώστης

---------------------

ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΠΑΓΚΑΛΕ ΕΧΕΤΕ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ.ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΑΙ ΔΕΚΑΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΕΙΠΑΤΕ ΕΝΑ ΠΑΝΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΕ Ο ΑΕΡΑΣ ΤΟΤΕ ΣΤΑ ΙΜΙΑ.


ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΑ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΠΟΥΧΤΗΣΑΜΕ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΛΠΙΖΩ ΕΑΝ ΣΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΩ ΝΑ ΤΥΧΕΤΑΙ ΤΙΣ ΑΝΛΟΓΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ

---------------------

Αν ισχύει η δήλωση του Πάγκαλου σε πρωινή κυριακάτικη εκπομπή της ΝΕΤ ότι, οι Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας είναι οι πιο αντιπαραγωγικοί κλάδοι του Δημοσίου τότε δημιουργείται ΜΕΓΑ ΘΕΜΑ και όχι μόνο ηθικής τάξεως !!!!!!!!

Περιμένουμε αντίδραση και ΟΧΙ ΧΑΪΔΕΜΑ ΤΩΝ ΑΥΤΙΩΝ από τους ίδιους τους συναρμόδιους Υπουργούς κ.κ. Βενιζέλο και Παπουτσή !!! Πάγκαλε (το κύριος δε σου αρμόζει), τελικά είσαι πολύ μικρός (πολιτικά) για να κρίνεις με τέτοιο τρόπο τις Ε.Δ. και τα Σ.Α. Ντροπή σου !!!!!!!!!
Παρακαλώ το θέμα να διερευνηθεί περαιτέρω και από άλλους συναδέλφους ή ακόμη και από δημοσιογραφικούς κύκλους.

Ένας Αξκός των Ε.Δ. και όχι ένας κηφήνας πολιτικός.

----------------------

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!