tromaktiko: Η νεανικότητα "περνά" από το... στομάχι!

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Η νεανικότητα "περνά" από το... στομάχι!



Η δροσερή επιδερμίδα και το νεανικό σώμα είναι το ζητούμενο για τις γυναίκες όλων των ηλικιών. Η «σωστή θρέψη της επιδερμίδας» δεν αποτελεί προνόμιο μόνο των προϊόντων ομορφιάς αλλά και της καθημερινής διατροφής. Ενισχύστε τη διατροφή σας με τα κατάλληλα θρεπτικά συστατικά και «κερδίστε χρόνια».



Βιταμίνη C… η «γηραιά» κυρία
Η πιο γνωστή βιταμίνη σε όλες της ηλικίες, η βιταμίνη C αποτελεί ένα από τα πιο ισχυρά αντιοξειδωτικά συστατικά που «μάχονται» κατά της φθοράς του χρόνου αλλά και υπέρ της αναδόμησης του κολλαγόνου. Προσθέστε στο καθημερινό διαιτολόγιο, φρούτα όπως το πορτοκάλι και το ακτινίδιο ή τους 100% φυσικούς χυμούς τους και λαχανικά όπως το μπρόκολο και τις πράσινες πιπεριές. Αν θέλετε ακόμα μεγαλύτερη ποσότητα της βιταμίνης, μπορείτε να επιλέξετε και 100% φυσικό χυμό του εμπορίου εμπλουτισμένο με έξτρα βιταμίνη C.

Καροτενοειδή … η χρωματιστή δύναμη
Τα καροτενοειδή είναι φυσικά συστατικά των πορτοκαλί, κόκκινων και κίτρινων φρούτων και λαχανικών (καρότο, πεπόνι, ροδάκινο, ντομάτα, μούρα). Η αντιοξειδωτική τους δράση προστατεύει τον οργανισμό από τη γήρανση αλλά και την καθημερινή φθορά που προκαλείται από τους περιβαλλοντικούς ρύπους, την ακτινοβολία και το κάπνισμα. Καροτενοειδή βρίσκουμε, επίσης, στα πράσινα φυλλώδη λαχανικά, όπως το σπανάκι και τα αντίδια.

Φυλλικό οξύ… ο προστάτης του DNA
Το φυλλικό οξύ βρίσκεται σε τρόφιμα όπως σπαράγγια, σπανάκι, μαυρομάτικα φασόλια και φαίνεται να συμβάλλει στη μείωση εμφάνισης καρδιαγγειακών και εγκεφαλικών επεισοδίων αλλά και στη βελτίωση της μνήμης.

http://www.markos.tv/i-neanikotita-perna-apo-stomaxi
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!