tromaktiko: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΥΛΗΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΥΛΗΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ



Κάποιες ερωτήσεις για το παλικάρι που έστειλε αυτό το κουφό δημοσίευμα: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/10/blog-post_9609.html
Το ότι είσαι αιμοδότης τι πάει να πει φιλε μου? Ότι είσαι καλός Χριστιανός, η ότι είσαι καλός άνθρωπος? Και εγώ αιμοδότης είμαι, αλλα είμαι Aθεος. Παύω δηλαδή να είμαι καλός άνθρωπος γίαυτόν τον λόγο?
Συγχαρητήρια που υπηρέτησες την πατρίδα σου. Εφόσον είναι μέσα στα πιστεύω σου και γούσταρες να το κανεις, πολύ καλά έκανες. Τι σχέση έχει όμως αυτό που λες με την ανεξιθρησκεία μου λες?
Το ότι εσύ δε δέχεσαι να λέγονται οι μάρτυρες του Ιαχωβα θρησκεία, είναι δικό σου πρόβλημα. το ίδιο να περιμένεις όμως και από αυτούς για τη δικη σου θρησκεία με αυτό το σκεπτικό. Αξια έχουν όλοι ο άνθρωποι, ασχέτως το τι πιστεύουν. θρησκεία η αίρεση, αξίζουν τον ίδιο σεβασμό όπως όλοι. Για μένα είναι προσβλητικός ο ορος αίρεση, αλλα δυστυχώς υπάρχει.

Το ξέρεις ότι σε ασιατικές χώρες ο Χριστιανισμός θεωρείται αίρεση? Φαντάζομαι ποσο σε ενοχλεί αυτό μιας και δεν είσαι θρησκόληπτος. ισα ισα το αντίθετο απέδειξες με το δημοσίευμα σου.

Φτάνει πια με τον θρησκευτικό ρατσισμό. Δε λύσαμε όλα μας τα προβλήματα στον κόσμο για να λύσουμε και το ποιανού ο θεός είναι πιο αληθινός.

Σημασία έχει εμείς σαν άνθρωποι τι κάνουμε στη ζωή. Ακόμα και στη δικη σου τη θρησκεία το λέει αυτό όπως και αλλα τα οποια μόλις προσπέρασες για να σχολιάσεις μια δημοσίευση σε ένα blog.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!