tromaktiko: Το ποτά του Ζοτς με Αρλάουσκας

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Το ποτά του Ζοτς με Αρλάουσκας



Με τα καλύτερα λόγια για τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς μίλησε ο Τζο Αρλάουσκας. «Είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές στην καριέρα μου», ανέφερε χαρακτηριστικά και γνωστοποίησε και μια ιστορία με τον «Ζοτς» να τον πηγαίνει για ποτά.


Θεωρήθηκε και όχι άδικα ως ένας από τους κορυφαίους μπασκετμπολίστες τη δεκαετία του 90’. Αναφερόμαστε στον Αμερικανό με λιθουανικές ρίζες Τζο Αρλάουσκας, ο οποίος σε συνέντευξη που παραχώρησε και με αφορμή τη συνύπαρξή τους στη Ρεάλ Μαδρίτης, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Μάλιστα αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό που ήθελε τον «Ζοτς» να τον πηγαίνει για ποτό προκειμένου να του δώσει να καταλάβει πως όλοι στην ομάδα είναι ίσοι. Αναλυτικά ο Αρλάουσκας τόνισε: «Είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές που είχα στην καριέρα μου. Μου έμαθε πάρα πολλά, αν και ήμουν σε μια ηλικία ώριμη μπασκετικά. Δεν θα ξεχάσω κάτι. Μια μέρα είχα τσακωθεί με τη γυναίκα μου και στην προπόνηση ήμουν τελείως άκεφος. Δεν ήθελα να προπονηθώ και το είπα στον κόουτς.

Εκείνος τρελάθηκε και με κατσάδιασε μπροστά σε όλη την ομάδα. Προπονήθηκα κανονικά. Μετά με φώναξε ο Ζέλικο και με πήρε να πάμε μαζί σε μπαρ για να τα πιούμε! Εκεί μου είπε "Tζο, σε κατάλαβα, αλλά έπρεπε να σε κατσαδιάσω. Σε μια ομάδα όλοι είναι ίσοι". Διαπίστωσα τότε τη φιλοσοφία του, όπου ο σεβασμός ήταν πάνω απ’ όλα. Όσο για μένα, γύρισα μετά στο σπίτι μισομεθυσμένος και συνέχισα τον καβγά με τη γυναίκα μου»!

www.leoforos.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!