tromaktiko: Ολυμπιακός-Ρεάλ Μ. στην ΕΡΤ!

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Ολυμπιακός-Ρεάλ Μ. στην ΕΡΤ!



Ο ΣΚΑΪ αποφάσισε να αποχωρήσει αιφνιδιαστικά από τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Ευρωλίγκας, παρά την πρόσφατη ανανεώση του σχετικού συμβολαίου για τα επόμενα τέσσερα χρόνια και πλέον (σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr) η ΕΡΤ απέκτησε το σχετικό "πακέτο" (έναν αγώνα την εβδομάδα).



Οι πληροφορίες του gazzetta.gr επιβεβαιώνονται...

Οι πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι χθες το βράδυ ενημερώθηκε το αθλητικό τμήμα του ΣΚΑΪ για την αποχώρηση του καναλιού από τα δικαιώματα, κάτι που σημαίνει ότι τη Δευτέρα το κανάλι του Φαλήρου δεν θα μεταδώσει το εναρκτήριο παιχνίδι της Ευρωλίγκας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Ρεάλ Μ. Παιχνίδι που θα δείξει ή η ΕΡΤ.

Ήδη στην δημόσια τηλεόραση κάνουν τα πλάνα τους και μέχρι αύριο θα γίνουν γνωστές όλες οι λεπτομέρειες.
Η Ευρωλίγκα είναι ένα τηλεοπτικό προϊον που επιστρέφει στην δημόσια τηλεόραση μετά από αρκετά χρόνια. Την δημόσια τηλεόραση που, πλέον, έχει μέρος της Ευρωλίγκα, έχει το μεγαλύτερο της Α1 μπάσκετ και με αυτόν τον τρόπο μπορεί να χτίσει ένα μπασκετικό πρόγραμμα.
Εννοείται ότι στην "Αθλητική Κυριακή" θα υπάρχει ενότητα με την Ευρωλίγκα (για την Α1 θα υπήρχε ούτως ή άλλως).

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ:

«Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ TV, μετά από πολυετή τηλεοπτική κάλυψη αγώνων μπάσκετ της Ευρωλίγκας, ανακοινώνει την αποχώρησή του από το συγκεκριμένο τηλεοπτικό και αθλητικό προϊόν.

Αυτό το γεγονός σε καμία περίπτωση δεν συνιστά αποστασιοποίηση του ομίλου ΣΚΑΪ από την Ευρωλίγκα και το μπάσκετ γενικότερα.

Μέσα από το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3, την ιστοσελίδα woop.gr και τις αθλητικές εκπομπές της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, θα προβάλλονται αγώνες και στιγμιότυπα της σημαντικής αθλητικής διοργάνωσης, στην οποία άλλωστε συμμετέχουν και σπουδαίες ελληνικές ομάδες».

www.gazzetta.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!