tromaktiko: Σημαντικές ελλείψεις στην Εβερτον

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Σημαντικές ελλείψεις στην Εβερτον



Με το μεγάλο ντέρμπι του Μέρσεϊσάιντ συνεχίζεται η 8η αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ. Με ανεβασμένη ψυχολογία η Λίβερπουλ στο "Γκούντισον Παρκ" μετά τις θετικές εξελίξεις στα διοικητικά, θα προσπαθήσει να βγει από τη ζώνη του υποβιβασμού. Από την πρώτη της φετινή νίκη προέρχεται η Εβερτον, δεν έχει "τρίποντο" όμως εντός έδρας. Διαβάστε αναλυτικά στο kingbet.gr


ΕΒΕΡΤΟΝ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

ΓΚΟΥΝΤΙΣΟΝ ΠΑΡΚ (40.158) * 1.4 ΧΛΜ.

*Δεκαεννέα κόκκινες κάρτες έχουν καταγραφεί από καταβολής Πρέμιερ Λιγκ στα παιχνίδια Εβερτον – Λίβερπουλ. Οι περισσότερες από οποιοδήποτε άλλο ζευγάρι.

ΕΒΕΡΤΟΝ: Την γυρόφερνε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα και τελικά τα κατάφερε στο «Σεντ Αντριους» υποχρεώνοντας την Μπέρμιγχαμ μάλιστα στην πρώτη της ήττα έπειτα από 18 αγώνες. Η ομάδα του Μόγιες πρέπει να βελτιώσει τις επιθετικές της επιδόσεις καθώς δεν έχει βρει δίχτυα σε τέσσερα φετινά της παιχνίδια.

Πλήγμα για την μεσαία γραμμή της Εβερτον καθώς νοκ άουτ από την μάχη του Μερσεϊσάιντ τέθηκε ο βασικότατος μέσος Μαρουάν Φελαϊνί. Ο διεθνής Βέλγος ταλαιπωρείται με πρόβλημα στους προσαγωγούς. Πολύ δύσκολα θα αγωνιστεί και ο βασικός κεντρικός αμυντικός Φιλ Τζαγιέλκα για τον ίδιο λόγο.

Εκτός αποστολής βρίσκετια μια ακόμα βασική λύση του κέντρου, καθώς ο διεθνής Νοτιοαφρικανός Πίεναρ (6 συμ./1) δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του, ενώ δεν αναμένεται να προλάβει τον αγώνα και ο Γάλλος στράικερ Λουίς Σαχά. Σταθερά εκτός πλάνων ο Τζακ Ρόντγουελ.

Πιθανή 11αδα (4-4-1-1): Χάουαρντ - Κόλμαν, Χάιτινχα, Ντιστέν Μπέινς - Αρτέτα, Φιλ Νέβιλ, Οσμαν, Μπιλιαλεντίνοφ - Κέιχιλ - Γιακούμπου


ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ:  Η Λίβερπουλ άλλαξε σελίδα και έπειτα από ένα δικαστικό θρίλερ αρκετών ημερών Χικς και Τζιλέτ αποχαιρέτησαν την ομάδα του λιμανιού. Η NESV αναλαμβάνει πλέον τις τύχες του συλλόγου και οι "κόκκινοι" με νέο ιδιοκτήτη τον Τζον Χένρι ψάχνουν μια καινούργια αρχή, την οποία σίγουρα την χρειάζονται.

Η Λίβερπουλ πραγματοποιεί την χειρότερη της εκκίνηση στο πρωτάθλημα από το 1953/54 με πέντε μόλις βαθμούς έπειτα από επτά αγωνιστικές, σεζόν μάλιστα που είχε καταλήξει σε υποβιβασμό. Καλείται πλέον να ορθοποδήσει αρχής γενομένης από το τοπικό ντέρμπι με την Εβερτον. Στο Γκούντιον Παρκ έχει καλή παράδοση με οκτώ νίκες στα δέκα τελευταία παιχνίδια, αλλά οι εκτός έδρας επιδόσεις της και οι δυσκολίες που δείχνει στο σκοράρισμα δημιουργεί ερωτηματικά.

Η ομάδα του Χότζον έχει καταφέρει να πανηγυρίσει μόλις μια νίκη στις δώδεκα τελευταίες της εξορμήσεις, ενώ πρέπει να σημειωθεί πως δεν έχει σκοράρει ακόμα στο πρώτο ημίχρονο των εκτός έδρας αναμετρήσεων της.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι υπάρχουν ευχάριστα και δυσάρεστα νέα.  Ο Ισπανός στράικερ Φερνάντο Τόρες πήρε το ΟΚ από το ιατρικό τιμ και θα βρεθεί στα πλάνα του Χότζον, απλά απομένει να δούμε αν θα βρίσκεται στο αρχικό σχήμα. Αν τα καταφέρει τότε οι υπηρεσίες του θα είναι σίγουρα πολύτιμες, μια και έχει σημειώσει τρια γκολ σε τρία ματς κόντρα στην Εβερτον.

Ξεπέρασε τον τραυματισμό του και ο μπακ Κονσέσκι, αλλά εκτός μάχης τέθηκε ο Ολλανδός επιθετικός Ντιρκ Κάουτ με πρόβλημα στον αστράγαλο.  Αμφίβολη και η συμμετοχή του κεντρικού αμυντικού Άγκερ.

Πιθανή 11αδα (4-2-3-1): Ρέινα - Τζόνσον, Κάραγκερ, Σκρτέλ, Κονσέσκι - Τζέραρντ, Πόουλσεν - Γιοβάνοβιτς, Μεϊρέλες, Τζο Κόουλ - Φερνάντο Τόρες

http://www.kingbet.gr/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!