tromaktiko: Νεκροί από τροχαίο στον Μπράλλο και στην Εύβοια

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Νεκροί από τροχαίο στον Μπράλλο και στην Εύβοια



Δυο νεκροί και ένας σοβαρά τραυματισμένος είναι οι απολογισμοί 2 τροχαίων που συνέβησαν την Τρίτη το πρωί και το βράδυ αντίστοιχα.

Γράφει η Ζιώγα Νεκταρία,
Το πρώτο τροχαίο συνέβη το πρωί στο δρόμο Αιδηψού- Ιστιαίας. Το αμάξι ξέφυγε από την πορεία του, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με άλλο όχημα.
Ο 30χρονος οδηγός διακομίστηκε επειγόντως στο Νοσοκομείο της Λαμίας και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών να τον σώσουν, έχασε την ζωή του.
Το δεύτερο τροχαίο έγινε το απόγευμα της Τρίτης κοντά στον Μπράλλο, στην εθνική οδό Λαμίας- Άμφισσας και ως αποτέλεσμα είχε τον θάνατο του οδηγού και τον σοβαρό τραυματισμό του συνεπιβάτη. Το λευκό βαν που είχε κατεύθυνση προς την Άμφισσα ξέφυγε από την πορεία του και βγήκε εκτός οδοστρώματος. Αμέσως μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο της Λαμίας, όπου ο οδηγός κατέληξε άδοξα και ο συνεπιβάτης νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένος.Τα αίτια του δυστυχήματος αποδίδονται στο ψιλόβροχο και στην χαμηλή ορατότητα, λόγω της πυκνής ομίχλης που υπήρχε εκείνη την ώρα.

http://www.insterea.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1317:2010-10-12-18-43-37&catid=165:2010-08-19-12-06-11
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!