tromaktiko: Τι ακριβώς γίνεται στη Λέσχη της Μυτιλήνης;

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Τι ακριβώς γίνεται στη Λέσχη της Μυτιλήνης;



Θα μας τρελάνουν τα παιδιά. Ο ένας παραπονιέται για μακαρονάδα με σάλτσα τόνου, η άλλη για τη φάβα και τα ρεβίθια. Άλλος θέλει την ύπαρξη 2 λεσχών μια στην πόλη και μια στο Λόφο του Πανεπιστημίου αλλά και άνεση στις μετακινήσεις, έτσι για καλύτερη εξυπηρέτηση.
Που να σηκώνεσαι από ξενύχτι και να τρέχεις στο Πανεπιστήμιο για φαγητό. Εγώ λέω ότι μάλλον χρειάζονται 4 λέσχες μια σε κάθε μεριά της πόλης αλλά και μια προς το αεροδρόμιο έτσι για να εξυπηρετούνται όλοι ά-ν-ε-τ-α!
Ρε πάτε καλά! Δε φτάνει που οι γονείς σας και όλοι οι εργαζόμενοι Έλληνες φορολογούνται άγρια για να σπουδάσετε εσείς και το μόνο που σας νοιάζει είναι η καλοπέραση; Οι αστακομακαρονάδες, τα φιλέτα και οι σαλάτες σεφ μας τελείωσαν.

Τι μας λέτε, ότι ενώ όλο το Πανεπιστήμιο είναι στο Λόφο, στην καλύτερη περιοχή, σε ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΣΤΡΑΠΤΟΥΣΑ ΛΕΣΧΗ θα θέλατε να υπάρχουν παραρτήματα σχολών και λέσχης στη πόλη; Και τα ενοίκια, υπαλλήλους και όλα τα άλλα έξοδα ποιος τα πληρώνει ορέ αδέρφια; Αϊ σοβαρευτείτε λιγάκι και αφήστε τα ξενύχτια, τις μάσες και τις ξάπλες που ξέρατε και τις ακατάσχετες απαιτήσεις. Πάρτε το χαμπάρι τα λεφτά μας τελείωσαν.

Για δημοσιεύστε όλα τα εβδομαδιαία μενού της λέσχης (πρωί -μεσημέρι-βράδυ) για να δούμε τι ακριβώς τρώτε και μάλιστα ΤΖΑΜΠΑ ΟΛΟΙ και όχι αποσπασματικά ότι δε σας αρέσει. Και φακές θα φάτε και λαχανόρυζο και ρεβύθια και φασολάδα και σε όποιον αρέσει και 2 φορές τη βδομάδα κρέας ή κοτόπουλο. Οι υπόλοιποι καλομαθημένοι πάνε ούτως ή άλλως για σουβλάκια, πίτσες και άλλα χαζά.

Όπως πάμε θα πρέπει να συνηθίσετε και το ‘’ολίγη από γκιουβέτσι’’ !

Έχω την εντύπωση ότι ενώ δεν υπάρχουν τέτοιου είδους προβλήματα στο Πανεπιστήμιό σας ή στο βαθμό που τα εμφανίζετε και πρέπει να αισθάνεστε τυχεροί μέσα στην ατυχία του ξεσπιτομού σας, ψάχνετε να δημιουργήσετε προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν.

Εκτός και να είστε βαλτοί να διασύρετε ότι καλό έχετε για να στείλετε τους συμφοιτητές σας στα ιδιωτικά ‘’πεντακάθαρα’’ και ‘’τζάμπα’’ εστιατόρια.

Όσο για το γεμάτα λεωφορεία βάλτε και δω κάποια σειρά. Αρχίστε να ξυπνάτε από τις 07.00 και μέχρι τις 09.00 θα έχετε πάει όλοι και πάλι ΤΖΑΜΠΑ στο πανεπιστήμιό σας. Όλοι ακριβώς στις 09.00 δε γίνεται, εκτός και αν σας βάλουν το ΝΗΣΟΣ ΧΙΟΣ!
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!