tromaktiko: AΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΠΑΥΣΙΛΥΠΟΝ''

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

AΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΠΑΥΣΙΛΥΠΟΝ''



Θα ήθελα να πω στον κύριο που έστειλε το άρθρο του, ότι μέχρι πριν 2 μήνες όλα τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος(cafe-bar-restaurant) επέτρεπαν στους πελάτες τους το κάπνισμα εντός του κλειστού χορού..
Επίσης σαν Έλληνες είναι λογικότατο να πηγαίνουμε κόντρα στο νομο οποτε μου φάνηκε <<αστεία>> η έκφραση ''αν ξέραμε κάτι τέτοιο δεν θα πηγαίναμε σε ένα τέτοιο καπνομάγαζο με μια έγκυο''...

Παρ' όλα αυτά έχει απόλυτο δίκιο και κάνει καλά που καταγγέλλει δημοσια το συγκεκριμένο εστιατόριο.. Εγώ είμαι θαμώνας σε ένα παρα πολύ παλιό bar τις πρωτεύουσας.Παρα πολύ φτηνό.Με πελάτες όλων των ηλικιών και τάξεων, το οποιο λειτουργεί ευλαβικά με ΚΑΘΑΡΑ ποτά, που μας σέβεται και εμάς και τα χρήματα μας, που ΠΑΝΤΑ κόβει ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ και παρ όλα αυτά, το ταπεινό αυτό Bar που παλεύει στις εποχές μας έχει απαγορεύσει από το πρώτο λεπτό το κάπνισμα εντός του καταστήματος και όχι μονο από 1 σεπτεμβρίου του 2010 αλλα το είχε κάνει από πέρσι από 1 ιουλίου 2009 παρ ότι έχει μειωθεί ο τζίρος του..

ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΚΡΙΒΟ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ. Παίζει ρολο η παιδεία, η εντιμότητα και η επαγγελματικότητα του επιχειρηματία..
 
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!