tromaktiko: Σχετικά με τον αναγνώστη που θα κάνει μηνύσεις στην Jumbo...

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Σχετικά με τον αναγνώστη που θα κάνει μηνύσεις στην Jumbo...



Σχετικά με τον αναγνώστη που θα κάνει μηνύσεις στην Jumbo… http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/10/jumbo_15.html

Έχω μερικές επισημάνσεις...
1) Αρχικά δεν είδα όλες τις φωτογραφίες αλλά επεξεργάστηκα για αρκετή ώρα την πρώτη που το κρατάς κανονικά... διαπίστωσα πως το μόνο παράξενο είναι πως τα αυτιά του μοιάζουν με φτερά αγγέλου.

2) Ήμουν βέβαιος πως το πρόβλημα θα ήταν η προβοσκίδα του αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω τον λόγο, καθώς το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει ΛΟΥΛΟΥΔΙ στο τέλος της προβοσκίδας αντί για 2 τρύπες και οπωσδήποτε δεν είναι απομίμηση προβοσκίδας. Αυτό όμως δικαιολογείτε καθώς ακόμα και το χρώμα του παραπέμπει σε κοριτσίστικο παιχνίδι εξού και το ρόζ του χρώμα αλλά και η χρήση λουλουδιών. Ακόμα και τα φρύδια του υποδηλώνουν πως είναι και θηλυκός ελέφαντας.

3) Παρατηρώντας τις άλλες 2 φωτογραφίες κατάλαβα το νόημα της ανάρτησης σου! Είμαι βέβαιος πως διακρίνεις πολλές ομοιότητες με ανδρικό μόριο! Είμαι μάλιστα απόλυτα πεπεισμένος πως και στην ραφή της προβοσκίδας εσύ βλέπεις «φλέβες και αρτηρίες» αγνοώντας το γεγονός πως η ραφή ΔΕΝ μπορεί να βρίσκετε στο πάνω μέρος (όχι γιατί δεν είναι έτσι η ανατομία του ανδρικού μορίου) αλλά γιατί δεν θα το αγόραζε κανείς καθώς θα ήταν άσχημο! Τις ραφές συνήθως ακόμα και στα ρούχα τις «κρύβουν». Πόσο μάλλον στα μικρά παιδιά που τις εξαφανίζουν ώστε να μην καταπιούν κλωστές τα παιδιά! Ακόμα και τα μάγουλα τα οποία έχει ο ελέφαντας εσύ σίγουρα θα τα θεωρείς κάτι άλλο αγνοώντας το γεγονός ότι το παιδί μαθαίνει ΚΑΙ την ανατομία των ζώων μέσα από τα παιχνίδια. Πόσο μάλλον όταν ένα παιδί έχει «ξεχειλωμένα» μάγουλα από τα συνεχή ζουλήματα γονέων και φίλων (των γονέων) και εφόσον και οι γονείς του έχουν για το παιδί λογικό είναι να έχουν ΚΑΙ τα ζώα!!!

Κλείνοντας θέλω να αναφέρω πως δεν υπάρχουν πάντα «κακά» παιχνίδια με πονηρά μηνύματα αλλά πονηρά μυαλά! Για να στο αποδείξω αυτό παρακαλώ την διαχείριση του blog να εμφανίσει και την εικόνα που επισυνάπτω και να την εκτυπώσεις να την δείξεις στο παιδί σου και να το ρωτήσεις να σου πει τι βλέπει.... θα σου απαντήσει 9 δελφίνια!!!! Εσύ όμως για να τα διακρίνεις θα πρέπει πρώτα να τα «ψάξεις»...

Αντιθέτως το πρόβλημα που έχει το παιχνίδι είναι ότι τα φτερά προφανώς μπορεί να "ξηλώνονται" εύκολα και να χαλάσει το παιχνίδι όπως και ακόμα πιο εύκολα το λουλούδι στην προβοσκίδα.
 
Αναγνώστης
 
-----------------------------

καλημερα.


θα ηθελα να αναφερθω στην αναρτηση σχολιου περι κρυφων μηνυματων στα παιχνιδια και ειδικα στην αναρτηση του κυριου για το ελεφαντακι που αγορασε απο την αλυιδα παιχνιδιων jumbo.

εχω την εξης απορια...πρωτα αγοραζουμε και μετα την παιρνουμε χαμπαρι? και κατι αλλο μην τα δαιμονοποιουμε και ολα σε αυτο τον πλανητη μηπως να απογορευτουν και οι μελιτζανες που εχουν σχημα φαλου? οι μπανανες? τα αγγουρια? τα μυδια? για το θεο δηλαδη ρε παιδια ελεος,τη μηνυση να τους κανεις? τον χρονο σου το χρημα σου και την υπομονη σου θα χασεις,δεν υπαρχι φορεας ο οποιος να εξακριβωνει κατα ποσο ενα προιον μοιαζει με φαλο η με οποιοδηποτε αλλο σεξουαλικο οργανο,καλυτερα να μην αγοραζετε γενικα τετοιου ειδους παιχνιδια οχι ομως λογου σχ! ηματος αλλα για τον λογο το οτι ειναι πηγες μολυνσεως και σε πολλες περιπτωσεις δυναται να προκαλεσουν αλλεργικες αντιδρασεις λογο των χημικων βαφων και των χαμηλης ποιοτητος υλικων που χρησιμοποιουντα στην κατασκευη τους,και στην τελικη ποιος σας ειπε οτι τα παιδια χρειαζονται κουκλακια?βολτα στη φυση χρειαζονται και κλεισιμο της τηλεορασης.ειλικρινα καταλαβαινω την αντιδραση σας κυριε αλλα μην αναστατωνεστε απλα μην αγοραζετε την δυναμη την εχετε εσεις ως καταναλωτης.
βαστα ελλαδα : )

----------------------------
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!