tromaktiko: Παναθηναϊκός-Ρούμπιν Καζάν (Pregame)

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Παναθηναϊκός-Ρούμπιν Καζάν (Pregame)



Χωρίς τέσσερις βασικούς, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε (21:45) την Ρούμπιν Καζάν και παίζει το τελευταίο του... χαρτί για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.


Με πολλά προβλήματα τραυματισμών και νέα απώλεια τον Σωτήρη Νίνη, ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για τον αγώνα "ζωής και θανάτου" κόντρα στην Ρούμπιν Καζάν.

Ο Νίκος Νιόπλιας ζήτησε από τους παίκτες του να προσέξουν τα ατομικά λάθη που είχαν στοιχίσει στην ομάδα στο παιχνίδι με την Κοπεγχάγη και την έχουν φέρει στην τελευταία θέση του ομίλου με μηδέν βαθμούς.

Οι ίδιοι παίκτες γνωρίζουν πως μόνο με νίκη θα έχουν την δυνατότητα να παραμείνουν στο παιχνίδι της πρόκρισης, αλλά γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα πως μπορούν να αλλάξουν την κατάσταση στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Σε αυτόν τον αγώνα πάντως, θα έχουν σύμμαχο τόσο τους φίλους της ομάδας όσο και την παράδοση, αφού οι "πράσινοι" δεν έχουν ηττηθεί ποτέ από ομάδα της πρώην Σοβιετικής Ένωσης.

Αυτό θέλει να αλλάξει ο προπονητής των Ρώσων, Κούρμπαν Μπερντίεφ, ο οποίος μπορεί στη συνέντευξη Τύπου να ασχολήθηκε κυρίως με την... Ακρόπολη, στην προπόνηση όμως έριξε το βάρος στις αντεπιθέσεις και σκοπεύει να χτυπήσει τον Παναθηναϊκό στην κόντρα.

Την ίδια ώρα ο Νίκος Νιόπλιας ετοιμάζει ενδεκάδα με τον Στέργο Μαρίνο σε θέση δεξιού μέσου και τετράδα  στην άμυνα, ελπίζοντας πως οι παίκτες του θα πάρουν την κατοχή στο κέντρο και ως εκ τούτου τα ηνία του αγώνα, οδηγώντας τον Παναθηναϊκό σε μία ακόμα ευρωπαϊκή νίκη.

Αναλυτικά οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Νίκος Νιόπλιας): Τζόρβας, Σπυρόπουλος, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Βύντρα, Σιμάο, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Μαρίνος, Λουίς Γκαρσία, Σισέ

Στον πάγκο: Φερνάντες, Σεϊταρίδης, Ιωαννίδης, Πλεσί, Χριστοδουλόπουλος, Δημούτσος, Μαυρίας

ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ (Κουρμπάν Μπερντιέβ): Ριζικόφ, Ανσάλντι, Σέζαρ Νάβας, Ριαζάντσεφ, Κασάεφ, Νομπόα, Καλέσιν, Μποκέτι, Καραντενίζ, Νάτσο, Κορνιλένκο

Στον πάγκο: Αρλάουσκις, Κουσμίν, Μπιστρόφ, Σιμπάγια, Ορεκόφ, Μάρτινς, Κάρλος Εντουάρντο


ΠΗΓΗ: ΠΡΑΣΙΝΑ ΝΕΑ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!