tromaktiko: Το 'Διογένης Studio' υποδέχεται τον Αντώνη Ρέμο και την Έλενα Παπαρίζου

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Το 'Διογένης Studio' υποδέχεται τον Αντώνη Ρέμο και την Έλενα Παπαρίζου



O Αντώνηs Ρέμος είναι αναμφισβήτητα η μεγαλύτερη λαϊκή φωνή της γενιάς του, ο πιο αγαπημένος τραγουδιστής της τελευταίας δεκαετίας κατά την διάρκεια της οποίας διένυσε πολλά χιλιόμετρα συνεργασιών και μεγάλων εμπορικών επιτυχιών.
Η μοναδική και ιδιαίτερη χροιά του, η αμεσότητά του καθώς και η ανεπιτήδευτη σκηνική του παρουσία τον κατατάσσουν στους πλέον αγαπημένους έλληνες ερμηνευτές.

Η Έλενα Παπαρίζου, η μοναδική pop τραγουδίστρια στην Ελλάδα έχοντας στο ενεργητικό της μεγάλες συνεργασίες τόσο με Έλληνες όσο και με διεθνείς τραγουδιστές και μετά από την πιο επιτυχημένη καλοκαιρινή περιοδεία του 2010 συνεργάζεται ξανά με τον Αντώνη Ρέμο 7 χρόνια μετά την τελευταία τους συνεργασία .

Φέτος πιο πολύ από ποτέ θα γευτούμε μαγικές βραδιές στο Διογένης studio με τον Αντώνη Ρέμο στα καλύτερά του, να μοιράζεται μαζί μας από τις πιο σύγχρονες χορευτικές επιτυχίες του μέχρι τις πιο βαθιά λαϊκές δυνατές στιγμές του, ενώ η Έλενα Παπαρίζου με την εκρηκτική σκηνική της παρουσία και την ξεχωριστή της ερμηνεία υπόσχεται να μαγέψει τις αισθήσεις μας

Σε μία μοναδική συνεύρεση επί σκηνής ο Αντώνης Ρέμος και η Έλενα Παπαρίζου θα μας χαρίσουν μοναδικές στιγμές γεμάτες ένταση και ερμηνείες που θα μείνουν αξέχαστες.

Το πρόγραμμα του Διογένης Studio ανοίγουν οι νέοι καλλιτέχνες Ειρήνη Παπαδοπούλου, Νίκη Κωνσταντινίδου και Δημήτρης Τικτόπουλος.

Ξεχωριστή θέση στο πρόγραμμα κατέχει ένα εκπληκτικό κουβανέζικο γκρουπ που με τον ιδιαίτερο ρυθμό του θα μας παρασύρει σε ένα latin party-break.

Την καλλιτεχνική διεύθυνση του προγράμματος έχουν οι μαέστροι Νίκος Ζέβρας και Θανάσης Χόνδρος.

Τα φώτα έχουν σχεδιάσει και χειρίζονται οι Μελίνα Μάσχα και Αλέξης Καμπούρος.

Την σκηνοθεσία έχει κάνει ο Απόλλωνας Παπαθεοχάρης, ενώ ο ίδιος υπογράφει και την σχεδίαση των κουστουμιών της παράστασης.

Από τις 29 Οκτωβρίου η νυχτερινή αναζήτηση της διασκέδασης οδηγεί αποκλειστικά στο Διογένης Studio.

Το σημείο συνάντησης της νυχτερινής Αθήνας για τους επόμενους 6 μήνες!
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!