tromaktiko: Με Σπυρόπουλο και... 30.000!

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Με Σπυρόπουλο και... 30.000!



Στην αποστολή του Παναθηναϊκού για τον αγώνα του Σαββάτου με την Λάρισα βρίσκεται ο Νίκος Σπυρόπουλος, την ώρα που ο κόσμος των «πρασίνων» ετοιμάζεται να δώσει μαζικό παρών στο ΟΑΚΑ!


Ο τραυματισμός του Σπυρόπουλου στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο προκάλεσε ανησυχία στον Νίκο Νιόπλια, όμως από την στιγμή που ο παίκτης ξεπέρασε τις ενοχλήσεις του την Πέμπτη και προπονήθηκε κανονικά, δεν γινόταν να μείνει εκτός αποστολής για τον αγώνα με την Λάρισα (13/11, 19:30), στον οποίο αναμένεται να ξεκινήσει βασικός.

Από κει και πέρα, ο Μπουμσόνγκ έκανε ατομικό πρόγραμμα, ωστόσο έβγαλε και μεγάλο μέρος της κανονικής προπόνησης δείχνοντας πως είναι στον δρόμο της επιστροφής. Ο Γάλλος, πάντως, αποκλείστηκε από την αποστολή όπως έγινε και με τους Νίνη και Λέτο που συνεχίζουν να γυμνάζονται ατομικά. Εκτός έμειναν και οι Φερνάντες και Μαυρίας.

Βροντερό παρών!
Μπορεί οι τελευταίες εμφανίσεις των «πρασίνων» να μην συνοδεύονται και από εντυπωσιακό ποδόσφαιρο, ωστόσο ο κόσμος βλέπει πως η ομάδα παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει και πλέον έχει την δυνατότητα να βρεθεί σύντομα πρώτη καθώς έχει ευκολότερο πρόγραμμα από τον Ολυμπιακό. Οι φίλοι του Παναθηναϊκού θέλουν να δουν και θεάμα, με την Λάρισα να αποτελεί ιδανική ευκαιρία καθώς οι Θεσσαλοί είναι ομάδα που παίζει ανοικτά ενώ απέναντι τους οι «πράσινοι» έχουν εύκολες νίκες στο ΟΑΚΑ.

Για αυτό το λόγο, και αν βέβαια το επιτρέψει ο καιρός, δεν αποκλείεται στο Στάδιο να βρεθεί περίπου 30.000 κόσμος, αριθμός που άλλωστε είναι σχεδόν όσο τα διαρκείας, προκειμένου να βοηθήσει στην τρίτη σερί νίκη της ομάδας του Νιόπλια.

www.gazzetta.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!