tromaktiko: Προβληματικος ο ΟΑΕΔ στην Κω

Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Προβληματικος ο ΟΑΕΔ στην Κω



Ειμαι και εγω ενας ανεργος οπως πολλοι απο εμας.
Εργαζομουν ως Τεχνικος Υποστηριξης και Συντήρησης Δικτύου Υπολογιστών και Πτήσεων στο Αεροδρόμιο της Κω με συμβάσεις σχεδόν 2 χρόνων.
Οπως ειχαμε πληφορηθει στο τελος της 3 εξαμηνης συμβασης θα απολειομασταν και το καταλαβαμε λογω οικονομικης κρισης . Δουλευαμε για ιδιωτικη εταιρια που ειχε συμβαση με το δημοσιο.
Μας διωξανε λοιπον με τον λογο δεν υπαρχουν χρηματα,το δεχθηκα χωρις καμια κακια και κοιταξα για το μελλον μου,για μενα και την γυναικα μου,μπηκα οαεδ,ολα καλα και καλοκαιρι προσορινα δουλεια σαν υπαλληλος υποδοχης με την γυναικα μου.Τελειωσε η σεζον και παμε στον οαεδ για εγγραφη για το επιδομα ανεργειας.
Απολυθηκαμε στις 24 Οκτωμβριου και πηγαμε στον οαεδ στις 25 οκτωμβριου για να μας πουν οτι εχουν 2 υπαλληλους μονο και δε φτανουν να εξηπηρετησουν τον κοσμο οποτε μας κλεινουν ραντεβου στις 5 Νοεμβριου!
Τι να κανουμε,φυγαμε και καλη ωρα σημερα πηγαμε να καταθεσουμε τα χαρτια για την ανεργεια για να μας πουν οτι εχει τοσο πολυ κοσμο που θα πρεπι να ξαναερθουμε στις 23 Νοεμβριου για να κανουμε την εγγραφη και να περιμενουμε αλλο ενα μηνα για να παρουμε το επιδομα!!
Οταν ρωτησα γιατι δεν μπορουμε να παρουν τις αιτησεις μας τωρα απαντησαν 'Εχουμε μονο 2 υπαλληλους,δεν μπορουμε να τα βγαλουμε περα', οταν ρωτησα ποιος ειναι υπευθηνος μου απαντησαν τα κεντρικα στην Αθηνα,εκει να τηλεφωνησεις.
Δηλαδη χανουμε 2 μηνες,το κρατος μας αποροφαει 2 μηνες καθε φορα και οχι μονο αυτο, ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ ΜΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟ??
Τηλεφωνησα στα κεντρικα του Οαεδ στην Αθηνα, καλουσε η γραμμη και ακολουθουσα τισς οδηγιες του τηλεφωνητη και οταν πατουσα να συνδεθω σε καποιο τμημα καλουσε και μετα απο λιγο εκλεινε η γραμμη.
Σας παρακαλω αν εχετε καποια πληροφορια ,γνωριζετε κατι η ειναι παθων με το ιδιο προβλημα δωστε μια απαντηση.
Σας ευχαριστω ολους,μη ψηφισετε κανενα, ολοι τα ιδια ειναι, δε ξερω πως μπορουμε να σωσουμε την ελλαδα πια, οι αρχαιοι θα μας εσφαζαν στα γονατα αν ζουσαν με τους σημερινους χειρισμους για την ελληνικη κυριαρχια στην Ελλαδα , πολυ φοβαμαι οι Τουρκοι θα μας φανε,ο πολεμος ειναι η τελευτεα λυση που θα ερθει μετα την χρεωκοπια.
Μεινετε ενωμενοι και με χαμογελο,αγαπατε τους Ελληνες
Καλη τυχη σε ολους εδω στην Ελλαδα και σε αυτους που αναγκαστηκαν να αφησουν την Ελλαδα και να ζησουν σαν Ανθρωποι.

 ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!